Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας:  Ολοκληρώνεται, με τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις, η 5η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οσασούνα – Εσπανιόλ (22/09, 21:00): Υστερεί σε ποιότητα και βάθος το ρόστερ της Οσασούνα για τα δεδομένα της κατηγορίας, κάτι που γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο. Παραμένουν χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής (0-2-2), ενώ ολόιδια είναι και η συγκομιδή της Εσπανιόλ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Οι Καταλανοί προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 0-2, το πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος στο οποίο έμειναν άσφαιροι. Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Λεγκανές (22/09, 21:00): Στην επίλυση του σαφούς επιθετικού προβλήματος ελπίζει η Λα Κορούνια στο σημερινό ματς με τη νεοφώτιστη Λεγκανές. Άσφαιροι οι Γαλιθιάνοι στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, πήραν εκτός έδρας “λευκές” ισοπαλίες με Μπέτις και Αλαβές και ηττήθηκαν με 0-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Λεγκανές, από την πλευρά της, προέρχεται από το ζευγάρι ηττών από Χιχόν (2-1 εκτός) και Μπαρτσελόνα (1-5). Θα το πάρει το ματς η Λα Κορούνια.

Προγνωστικό: 1 (2.16 @ Goalbet)

Βαλένθια – Αλαβές (22/09, 23:00): Με υπηρεσιακό τεχνικό θα παραταχθεί η Βαλένθια στο σημερινό ματς, καθώς το “μαύρο” φετινό ξεκίνημα (4/4 ήττες) οδήγησε στην αποπομπή του Πάκο Αγιεσταράν. Κάτι παραπάνω από επιτακτική η νίκη για τις “νυχτερίδες”, σαφώς πιο άνετη η Αλαβές, που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και παραμένει αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0). Αναμένεται σφιχτό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Betshop)