Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τις αναμετρήσεις σε Σεβίλλη και Βαρκελώνη ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μπέτις – Λα Κορούνια (26/08, 21:45): Δεν κατάφερε η Μπέτις να προβάλλει αντίσταση στην Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, με το ατυχές 6-2 να μιλάει από μόνο του. Η Λα Κορούνια, από την πλευρά της, μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την εντός έδρας νίκη επί της Έιμπαρ με 2-1. Μεσοβδόμαδα “διέλυσε” σε φιλική αναμέτρηση την Κομποστέλα με 5-1. Θα πάμε με το αμφίσκορο, που επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία των τελευταίων μεταξύ τους συναντήσεων.

Προγνωστικό: G/G (1.87 @ Stoiximan)

Εσπανιόλ – Μάλαγα (26/08, 23:00): Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ενεπλάκη η Εσπανιόλ στην πρεμιέρα, φεύγοντας τελικά ηττημένη με 6-4 από την έδρα της Σεβίλλης. Έδειξε, πάντως, αρετές στον επιθετικό τομέα. Η Μάλαγα, από την πλευρά της, γκέλαρε στην πρεμιέρα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 στην εντός έδρας συνάντηση με την Οσασούνα (επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία). Και σε αυτό το ματς μας αρέσει πολύ το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Goalbet)