Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τις αναμετρήσεις σε Μάλαγα και Λα Κορούνια ανοίγει σήμερα η αυλαία της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μάλαγα – Οσασούνα (19/08, 21:45): Με τον Χουάντε Ράμος να αναλαμβάνει τα προπονητικά “ηνία” από τον Χάβι Γκράθια κι έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά αξιόλογες μεταγραφές, η Μάλαγα μπαίνει με αισιοδοξία στη φετινή λίγκα. Συνδύασε με νίκες τα 7/9 καλοκαιρινά φιλικά και υποδέχεται σήμερα την Οσασούνα, που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Αδύναμο το ρόστερ των φιλοξενούμενων για τα δεδομένα της κατηγορίας, πιστεύουμε ότι η Μάλαγα θα ξεκινήσει με νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Έιμπαρ (19/08, 23:00): Μετά τη φυγή του Βίκτορ για τον Ολυμπιακό (η θητεία του αποδείχθηκε… πολύ σύντομη), οι άνθρωποι της Λα Κορούνια έδωσαν το “τιμόνι” στον Γκαΐθκα Γκαριτάνο. Νικηφόρα και με ανέπαφη εστία τα 5/6 καλοκαιρινά φιλικά των Γαλιθιάνων, το ρόστερ μετά τις προσθαφαιρέσεις παρέμεινε στα περσινά επίπεδα. Η Έιμπαρ συνεχίζει με τον Μεντιλιμπάρ στον πάγκο, είχε μοιρασμένα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας και φαίνεται ότι θα κινηθεί κάπου στο μέσο του πίνακα. Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)