Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με τέσσερις συναντήσεις, η 6η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Λεγκανές – Βαλένθια (25/09, 13:00): Το νικηφόρο 1-2 της Πέμπτης στο “Ριαθόρ” έστειλε μήνυμα σε όλους ότι δεν πρέπει να υποτιμούν τη φετινή Λεγκανές. Άλλωστε η συγκομιδή επτά βαθμών (2-1-2) στις πέντε πρώτες αγωνιστικές σίγουρα είναι πολύ καλή, για μία ομάδα η οποία μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατηγορία. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, πήρε βαθιά “ανάσα” με το νικηφόρο 2-1 επί της Αλαβές, που έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών. Πιστεύουμε ότι σήμερα θα “μιλήσει” ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών των “νυχτερίδων” και θα κάνουν το 2Χ2.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λα Κορούνια (25/09, 17:15): Κέρδισε τις εντυπώσεις η ομάδα του Σιμεόνε με το ισόπαλο 1-1 στο μεσοβδόμαδο ντέρμπι του “Καμπ Νου”. Απόλυτο φαβορί οι “ροχιμπλάνκος” στο σημερινό ματς, δεν πρόκειται όμως να “γκαζώσουν”, καθώς τους περιμένει η μεγάλη ευρωπαϊκή “μάχη” με την Μπάγερν. Δεν πείθει η Λα Κορούνια κι έτσι θα πάμε σε συνδυασμό Άσσου με No Goal.

Προγνωστικό: 1 & NG (1.67 @ Goalbet)

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα (25/09, 19:30): Αρχίζει και στέκεται για τα καλά… στα πόδια της η Βιγιαρεάλ. “Παράσημο” το ισόπαλο 1-1 στο “Μπερναμπέου”, αήττητη η ομάδα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-3-0). Η Οσασούνα εδραιώνει την άποψη ότι αποτελεί το βασικό φαβορί για… αποχαιρετισμό. Εντός έδρας ήττα από την Εσπανιόλ με 1-2, παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-4). Θα πάμε κι εδώ με συνδυασμό Άσσου με No Goal.

Προγνωστικό: 1 & NG (1.95 @ Betshop)

Εσπανιόλ – Θέλτα (25/09, 21:45): Με θετική ψυχολογία έρχονται αμφότερες στο σημερινό ματς, καθώς συνδύασαν με νίκες τη μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική. Η Εσπανιόλ έφυγε με το 1-2 από την έδρα της Οσασούνα, η Θέλτα υπέταξε εντός έδρας τη Χιχόν με 2-1. Πλεονέκτημα αποτελεί για τους γηπεδούχους το γεγονός ότι η Θέλτα έχει ματς με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη. Θα ρισκάρουμε με “καθαρό” Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Magicbet)