Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το σημερινό μενού της 1ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ρεάλ και Ατλέτικο κοντράρονται με Σοσιεδάδ και Αλαβές αντίστοιχα.

Χιχόν – Αθλέτικ Μπιλμπάο (21/08, 19:15): Με ψυχοφθόρο τρόπο εξασφάλισε η Χιχόν την παραμονή στην περσινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Παρέμεινε στον πάγκο της ο Αμπελάρδο, αλλά το ρόστερ μάλλον αποδυναμώθηκε. Σημειώστε, δε, ότι η ομάδα έμεινε άσφαιρη στα 5/7 τελευταία καλοκαιρινά φιλικά. Χωρίς κανένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη φετινή πορεία της να αποτελεί ερωτηματικό. Πολύ πιθανό το NG σήμερα.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης (21/08, 21:15): Διατηρώντας τον Εουσέμπιο Σακριστάν στο “τιμόνι” της, η Σοσιεδάδ προσβλέπει σε μία πορεία καλύτερη της περσινής, οπότε και κατέλαβε την 9η θέση του πίνακα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη βάλει στο… τσεπάκι την κούπα του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (νίκη 3-2 επί Σεβίλλης στην παράταση) και το μόνο που μένει να δούμε είναι ποια από τα μεγάλα αστέρια θα απουσιάσουν τελικά από τη σημερινή πρεμιέρα. Παρ’ όλα αυτά, θα πάμε με το φαβορί.

Προγνωστικό: 2 (1.76 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές (21/08, 23:15): Μεγάλες υποσχέσεις μοιράζει η φετινή Ατλέτικο, ιδίως με τις κινήσεις περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ της. Ξεκάθαρο φαβορί οι “ροχιμπλάνκος” στη σημερινή πρεμιέρα απέναντι στην Αλαβές, η οποία επέστρεψε στα “μεγάλα σαλόνια” για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005/2006. Πιστεύουμε, πάντως, ότι το σκορ στο “Βιθέντε Καλδερόν” θα παραμείνει σήμερα σε χαμηλά επίπεδα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Betshop)