Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις συναντήσεις περιλαμβάνει σήμερα το “μενού” της 23ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ (19/02, 13:00): Μία κόντρα με φόντο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή του “Ανοέτα”. Η Σοσιεδάδ (5η στον πίνακα) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +5 από τη Βιγιαρέαλ, οπότε με σημερινή νίκη ουσιαστική τη βγάζει από το παιχνίδι. Με πολύ καλή ψυχολογία οι Βάσκοι μετά το σημαντικό διπλό επί της Εσπανιόλ (1-2), προβληματικό το “κίτρινο υποβρύχιο”, που θα είναι και κουρασμένο λόγω του μεσοβδόμαδου ευρωπαϊκού αγώνα με τη Ρόμα. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.93 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Μπιλμπάο (19/02, 17:15): Σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τη Βαλένθια το ισόπαλο 0-0 με το οποίο έφυγε από την έδρα της Μπέτις. Μόλις ένα βαθμό έχουν συλλέξει οι “νυχτερίδες” στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, παραμένουν σε κοντινή απόσταση από την “επικίνδυνη ζώνη”. Καλύτερη ομάδα διαθέτει η Μπιλμπάο, όμως εκτός έδρας δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε με… κλειστά μάτια. Σοφότερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Θέλτα – Οσασούνα (19/02, 19:30): Με βάση τη φετινή εικόνα των δύο ομάδων, η Θέλτα είναι ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Έδειξε ότι διαθέτει… κότσια και στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ατλέτικο, όπου το ατυχές 3-2 ήρθε πολύ δύσκολα. Επτά νίκες μετρά η ομάδα του Μπερίτσο στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, παραπαίει η Οσασούνα. Άσσος… έστω και στο 1.57.

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Λεγκανές (19/02, 21:45): Κάτι παραπάνω από επιτακτική είναι για την Μπαρτσελόνα η νίκη στο σημερινό ματς. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησαν οι “μπλαουγκράνα” στο μεσοβδόμαδο ματς στο Παρίσι (συντριβή με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν), δεν τους… παίρνει για καμία γκέλα, καθώς και στο πρωτάθλημα βρίσκονται πίσω από τη Ρεάλ. Άσσος με… ξέσπασμα.

Προγνωστικό: 1 & Over 3,5 (1.88 @ Stoiximan)