Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οσασούνα – Θέλτα (18/09, 13:00): Το μεσημεριανό ματς είναι αυτό του “Σαντάρ”, με την Οσασούνα να υποδέχεται τη Θέλτα. Θα ξεκινήσουμε από τους φιλοξενούμενους, που θα είναι σαφώς πιο κουρασμένοι, λόγω των μεσοβδόμαδων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η ομάδα του Μπερίτσο αποτελεί τη μεγάλη απογοήτευση μέχρι στιγμής, μετρώντας 3/3 ήττες και παθητικό επτά γκολ στη φετινή Πριμέρα. Σερί 0-1-2 για την Οσασούνα, κάτι λογικό με δεδομένο ότι επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Βλέπουμε σφιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια (18/09, 17:15): Μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από το διπλό με 0-1 επί της Λα Κορούνια, που πήρε τη σκυτάλη από τις ήττες από Χιχόν (2-1 εκτός) και Μπαρτσελόνα (0-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ολοένα και περισσότερο βαθαίνει η αγωνιστική κρίση στη Βαλένθια, με τις “νυχτερίδες” να δέχονται τρίτο σερί “χαστούκι” (2-3 από Μπέτις). Δε δείχνει ικανή να “σηκώσει κεφάλι” η Βαλένθια.

Προγνωστικό: 1 (1.86 @ Goalbet)

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ (18/09, 19:30): Προσπερνούμε το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς της Βιγιαρεάλ με τη Ζυρίχη και εξειδικεύουμε στα του πρωταθλήματος, όπου τα “κίτρινα υποβρύχια” προέρχονται από την παρθενική φετινή νίκη τους. Το 0-2 επί της Μάλαγα πήρε τη σκυτάλη από τις ισοπαλίες κόντρα σε Γρανάδα (1-1 εκτός) και Σεβίλλη (0-0 εντός). Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Εσπανιόλ και… πλέον έχει γευτεί όλα τα αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Θα πάμε με το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Betshop)

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης (18/09, 21:45): Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Εσπανιόλ, με το 1-1 του “Ανοέτα” να παίρνει τη σκυτάλη από το εντός έδρας 2-2 απέναντι στη Μάλαγα. Διεύρυνε το νικηφόρο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το περασμένο Σάββατο επικράτησε με 5-2 της Οσασούνα για την 3η αγωνιστική και μεσοβδόμαδα πέτυχε την πολύ δύσκολη νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-1 (ανατροπή στο τέλος) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Βλέπουμε πολλά γκολ… εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.95 @ Magicbet)