Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις συναντήσεις δίνουν σήμερα συνέχεια στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (12/03, 13:00): Βασκικό ντέρμπι στο “Ανοέτα”, με αμφότερες τις αντιπάλους να έρχονται από νίκες: η Σοσιεδάδ έφυγε με το νικηφόρο 2-3 από την έδρα της Μπέτις, η Μπιλμπάο επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα. Δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι η ομάδα του Βαλβέρδε αγνοεί το διπλό στα εννιά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, έχοντας μείνει και “άσφαιρη” στα πέντε τελευταία. Με δεδομένο και τη μεγάλη δύναμη που δίνει στη Σοσιεδάδ το “Ανοέτα”, πηγαίνουμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα (12/03, 17:15): Το αρνητικό για τη Λα Κορούνια στο σημερινό ματς είναι ότι υποδέχεται μία Μπαρτσελόνα, η οποία έρχεται από τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν να “γυρίσουν” το βαρύ 4-0, με το οποίο ηττήθηκαν στο Παρίσι, επικρατώντας με 6-1 (!) στο “Καμπ Νου” της Παρί Σεν Ζερμέν και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχονται από το εμφατικό 5-0 επί της Χιχόν και με σημερινή νίκη παραμένουν σίγουρα στην κορυφή του πίνακα. Η Λα Κορούνια έμεινε μεσοβδόμαδα στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Μπέτις, στο εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής. Θα πάμε με το Under 3,5, καθώς η Μπάρτσα έκανε υπερπροσπάθεια την Τετάρτη.

Προγνωστικό: Under 3,5 (1.80 @ Stoiximan)

Θέλτα – Βιγιαρεάλ (12/03, 19:30): Πιο ξεκούραστη έρχεται στο σημερινό ματς η Βιγιαρεάλ, καθώς η Θέλτα είχε μεσοβδόμαδα την ευρωπαϊκή “μάχη” με την Κράσνονταρ. Το “κίτρινο υποβρύχιο” φαίνεται ότι έχει βρει τον καλό του εαυτό, ,ε το νικηφόρο 2-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Εσπανιόλ να αποτελεί το τέταρτο τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια του για όλες τις διοργανώσεις. Η Θέλτα έρχεται, σε επίπεδο πρωταθλήματος, από το ατυχές 5-0 του “Καμπ Νου” και γενικότερα δεν “πατάει” πολύ καλά. Ασφαλής επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (12/03, 21:45): Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Σέρχιο Ράμος, η Ρεάλ Μαδρίτης σφράγισε με δεύτερη νίκη (1-3) την πρόκριση επί της Νάπολι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εμφατικό 1-4 επί της Έιμπαρ. Η Μπέτις έφυγε μεσοβδόμαδα με το ισόπαλο 1-1 από το “Ριαθόρ”, στο εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής με τη Λα Κορούνια. Οι Σεβιγιάνοι έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, οπότε θα πάμε με συνδυασμό Άσσου με αμφίσκορο, λόγω και της ελκυστικής απόδοσης (2.40).

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.40 @ Stoiximan)