Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Οι σημερινές τέσσερις αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ξεχωρίζει οι μάχες σε νέο “Σαν Μαμές” και “Μαδριγάλ”.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα (01/05, 13:00): Αήττητη καταφέρνει και παραμένει η Αθλέτικ Μπιλμπάο στην τελευταία οκτάδα αγώνων πρωταθλήματος απέναντι στη Θέλτα, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αμφότερες έχουν ήδη κλειδώσει τη συμμετοχή τους στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, όμως τους ενδιαφέρει η κατάκτηση της 5ης θέσης, που οδηγεί απευθείας στη φάση των ομίλων. Αυτή τη στιγμή η Θέλτα είναι 5η με 57 βαθμούς και η Μπιλμπάο 6η με 55. Στο 2-2-1 το σερί για την ομάδα του Βαλβέρδε στα πέντε τελευταία εντός για το πρωτάθλημα, αήττητη η Θέλτα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-3-0). Βλέπουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Εσπανιόλ – Σεβίλλη (01/05, 17:00): Επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες συνθέτουν το αήττητο σερί της Σεβίλλης στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Εσπανιόλ. Ταυτόχρονα, όμως, οι Σεβιγιάνοι παραμένουν χωρίς διπλό στη φετινή λίγκα. Η νίκη επί της συμπολίτισσας Μπέτις (2-0) ήταν η πρώτη για την ομάδα του Έμερι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-4), η Εσπανιόλ προέρχεται από πεντάδα αγώνων χωρίς τρίποντο (0-2-3). Βέβαια, μετρά μόνο δύο ήττες στα έξι τελευταία εντός (3-1-2). Με νίκη οι Καταλανοί σχεδόν κλειδώνουν την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Σεβίλλη θα έχει σίγουρα το μυαλό της και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.31 @ Goalbet)

Λα Κορούνια – Χετάφε (01/05, 19:15): Αν η Χετάφε ψάχνει ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για την κατάκτηση του υπερπολύτιμου διπλού μέσα στο “Ριαθόρ”, αυτό δεν είναι άλλο από το αήττητο των τελευταίων οκτώ αγώνων της απέναντι στη Λα Κορούνια (5-3-0). Το ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας μάχη με τη Βαλένθια κράτησε ζωντανούς τους Μαδριλένους στη μάχη για την παραμονή, καλούνται σήμερα να πετύχουν το τρίτο -μόλις- φετινό διπλό τους. Η Λα Κορούνια, από την πλευρά της, ξεμπερδεύει οριστικά με την υπόθεση-παραμονή με σημερινό τρίποντο. Η πορεία του δεύτερου γύρου, όμως, δεν μπορεί να την εγγυηθεί σε κανένα βαθμό. Οι Γαλιθιάνοι αποτελούν μακράν την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στη φετινή λίγκα και θεωρούμε ότι σήμερα θα δούμε… ακόμα μία.

Προγνωστικό: Χ (3.40 @ Betshop)

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ (01/05, 21:30): Σοβαρότατες δυσκολίες στο σκοράρισμα συναντά η Βιγιαρεάλ μέσα στο “Μεστάγια”, καθώς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της για όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολο το σημερινό ματς για το “κίτρινο υποβρύχιο”, καθώς οι “νυχτερίδες” είναι φορμαρισμένες (3-1-0 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές), ενώ υπάρχει και απόσπαση προσοχής λόγω του επικείμενου επαναληπτικού ημιτελικού τρου Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ. Σημειώστε, επίσης, ότι η Βιγιαρεάλ αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Πριμέρα (0-1-2). Θα το πάρει το ματς η Βαλένθια.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Magicbet)