Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Οι τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Σεβίλλη – Χιχόν (02/04, 13:00): Σαφώς επηρεασμένη από τον αποκλεισμό από τη Λέστερ στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλλη γνώρισε την ήττα με 3-1 στο “Βιθέντε Καλδερόν” πριν τη διακοπή. Η τελευταία τριάδα αγώνων της για το πρωτάθλημα συμπληρώνεται με τα ισόπαλα 1-1 κόντρα σε Αλαβές (εκτός) και Λεγκανές (εντός). Η Χιχόν πέτυχε νίκη-οξυγόνο επί της Γρανάδας με 3-1, ανανεώνοντας τις ελπίδες παραμονής. Θα φτάσουν στη νίκη οι Σεβιγιάνοι, όμως δε βλέπουμε το ματς να συνδυάζεται με πολύ υψηλό σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Under 3.5 (2.40 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές (02/04, 17:15): Το “τρένο” της “βασίλισσας” δεν… έκανε στάση ούτε στο “Σαν Μαμές”, με τους Μαδριλένους να φεύγουν με το νικηφόρο 1-2 και να διατηρούνται στην κορυφή του πίνακα (στο +2 από την Μπαρτσελόνα), έχοντας κι ένα ματς λιγότερο. Η Αλαβές προέρχεται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Σοσιεδάδ με 1-0. Δεν πιστεύουμε ότι θα “σπάσει” ο Άσσος, καθώς η κούρσα του τίτλου βρίσκεται στα… κόκκινα. Θεωρούμε ότι η νίκη της Ρεάλ θα συνδυαστεί με πολλά γκολ, καθώς και η Αλαβές είναι ικανή να… συμβάλλει στο σκορ.

Προγνωστικό: 1 & Over 3.5 (1.75 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Λα Κορούνια (02/04, 19:30): Αμφότερες έχουν ως κοινό στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής. Η Βαλένθια προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 4-2, αλλά ταυτόχρονα παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (3-1-0). Μόλις μία ήττα για τη Λα Κορούνια στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (2-2-1), η εντός έδρας από τη Θέλτα με 0-1 πριν τη διακοπή. Βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν στο ματς του “Μεστάγια”.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα (02/04, 21:45): “Βυθισμένη” στην προτελευταία θέση του πίνακα βρίσκεται η Γρανάδα, μετρώντας τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Οδυνηρή η εκτός έδρας ήττα από τη Χιχόν (3-1) πριν τη διακοπή, καθώς ήρθε από μία άμεση συνυποψήφια για υποβιβασμό. Η Μπάρτσα, από την πλευρά της, έρχεται από το νικηφόρο 4-2 επί της Βαλένθια και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να έχουν κι ένα ματς λιγότερο. Βλέπουμε Διπλό σε συνδυασμό με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 2 & G/G (2.25 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες