Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Σε “Μπαλαΐδος” και “Μεστάγια” πέφτει σήμερα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Θέλτα – Λεγκανές (22/08, 21:00): Σε μία πορεία ανάλογη της περσινής, η οποία συνδυάστηκε με την έξοδο στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια, προσβλέπει φέτος η Θέλτα, έχοντας σταθερά στο “τιμόνι” τον Εδουάρδο Μπερίτσο. Σίγουρα είναι σημαντική η φυγή του Νολίτο (πουλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι), όμως το ρόστερ παραμένει δυνατό. “Σταχτοπούτα” στη διοργάνωση η Λεγκανές, η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην περσινή Σεγούντα και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για το “ρετιρέ”. Πιστεύουμε ότι θα μπει αγχωμένη στο φετινό πρωτάθλημα κι έτσι… καταλήγουμε στον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Λας Πάλμας (22/08, 23:00): Θα καταφέρει ο Πάκο Αγιεσταράν να δημιουργήσει φέτος μία δυνατή Βαλένθια; Πάντως το πρόσημο για τις “νυχτερίδες” είναι αρνητικό, αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, έμεινε πολύ ικανοποιημένη από την περσινή παρουσία της (εξασφαλίστηκε άνετα η παραμονή) και ο Κίκε Σετιέν πήρε “ψήφο εμπιστοσύνης” στον πάγκο της. Θα κοντράρουμε τις “νυχτερίδες”.

Προγνωστικό: Χ2 (ΔΕ) (2.23 @ Goalbet)