Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με όλα τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 πλην ενός που είναι στις 19:30.

Μπάγερν – Χόφενχαϊμ (05/11, 16:30): εντ ίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Βαυαρούς να είναι σαφώς ανώτεροι. Η Χόφενχάιμ από την άλλη όμως είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος όντας στην 4η θέση και μόλις στο -4 από την Μπάγερν. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, καθώς δεν αποκλείεται να έχυμε έκπληξη.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Λεβερκούζεν – Ντάρμσταντ (05/11, 16:30): Από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Τότεναμ προέρχεται η Λεβερκούζεν, ωστόσο πάντα μετά τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια παρουσιάζεται κουρασμένη και νωχελική. Η Ντάρμσταντ από την άλλη κινείται στη μετριότητα και δεν δείχνει ικανή να φύγει με τη νίκη σήμερα. Θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ που φαντάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.10 @ Goalbet)

Αμβούργο – Ντρότμουντ (05/11, 16:30): Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι το Αμβούργο, που έχει μόλις δυο βαθμούς και μοιάζει να είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Ντόρτμουντ από την άλλη προέρχεται από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και ενδέχεται να είναι αρκετά κουρασμένη. Θα πάμε και εδώ με την “ασφάλεια” των 2-3 γκολ.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.10 @ Betshop)

Ίνγκολσταντ – Άουγκσμπουργκ (05/11, 16:30): Μόλις δυο βαθμούς έχει καταφέρει να μαζέψει ως τώρα η Ίνγκολσταντ, η οποία μαζί με το Αμβούργο φαίνεται πως δεν θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη είναι με τις ώρες της, και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Καλύτερα να απέχουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (05/11, 16:30): Καθαρά ομάδα έδρας η Φράιμπουργκ, μέσα στο “σπίτι” της το απόλυτο 4/4 και γενιώς αποκτά “άλλη” δυναμική. Η Βόλφσμπουργκ απογοητεύει όλο και περισσότερο βδομάδα με τη βδομάδα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα. Θα πάμε με τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.55 @ Stoiximan)

Άιντραχτ – Κολωνία (05/11, 19:30): Αμφότερες βρίσκονται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και διανύουν πού καλές σεζόν, ιδίως συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές και δεν αποκλείεται να αλληλοεξουδετερωθούν στη μεταξύ τους κόντρα. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

Προγνωστικό: X (3.11 @ Goalbet)