Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέντε παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (15/01) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Χετάφε – Μαγιόρκα (13:00): Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Χετάφε, η οποία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην έδρα της (6-3-1 φέτος), την ίδια στιγμή που η Μαγιόρκα έχει μία μόλις νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα. Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Ρέους – Αλμερία (17:00): Τραγική φέτος η Αλμερία μακριά από την έδρα της, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει. Η Ρέους μπορεί να μην εντυπωσιάζει, αλλά το σημερινό ματς μπορεί να το κερδίσει.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)

Ουέσκα – Λεβάντε (19:00): Σε πολύ κατάσταση η Λεβάντε, θυμίζει κάτι από… Τσέλσι! Έχει κερδίσει και στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στα οποία, μάλιστα, δεν έχει δεχθεί γκολ. Δίνεται αουτσάιντερ απέναντι στην υπολογίσιμη, ιδιαίτερα στο γήπεδό της, Ουέσκα, ωστόσο το 2.95 του Διπλού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Προγνωστικό: 2 (2.95 @ Stoiximan)

Λούγκο – Αλκορκόν (19:00): Εκπληκτική πορεία πραγματοποιεί στο Κύπελλο η Αλκορκόν και την προσεχή Τετάρτη (18/01) υποδέχεται την Αλαβές για την προημιτελική φάση. Η Λούγκο, που είναι ούτως ή άλλως το φαβορί, έχει ένα προβάδισμα παραπάνω καθώς είναι λογικό το μυαλό των φιλοξενούμενων να “ταξιδεύει” στο Κύπελλο.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Κόρδοβα (21:00): Η Χιρόνα εντός έδρας είναι εντυπωσιακή φέτος (6-4-0), πολύ καλή, όμως, μακριά από το γήπεδό της είναι και η Κόρδβα (3-5-2 στο πρωτάθλημα). “Έχουν” το εύκολο γκολ οι δύο ομάδες, ιδιαίτερα η Χιρόνα, πιθανό το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Stoiximan)