Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέντε παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (14/01) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Βαγιεκάνο – Σεβίλλη ΙΙ (17:00): Συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία η Βαγιεκάνο, η οποία έχει πανηγυρίσει τις 5/6 φετινές νίκες της στο γήπεδό της. Η Σεβίλλη ΙΙ φιγουράρει στην 1η πένταδα και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 5-3 επί της Οβιέδο. Μπορεί μακριά από την έδρα της να μην πείθει, αλλά από την άλλη, δεν μπορούμε να στηρίξουμε το πολύ μικρό 1.65 του Άσσου. “Προκαλούν” οι αποδόσεις στο Χ2, έστω και αν το ρίσκο είναι σημαντικό.

Προγνωστικό: Χ2 (2.25 @ Stoiximan)

UCAM Μούρθια – Ταραγόνα (19:00): Πολύ σημαντικό ματς ανάμεσα στον προτελευταίο (Μούρθια) και τον τελευταίο (Ταραγόνα). Αμφότερες οι ομάδες έχουν να κερδίσουν από τα τέλη Νοέμβρη, δεν έχουν αυτοπεποίθηση, ψάχνουν μέσα από αυτό το ματς να πάρουν τα… πάνω τους. Η σκοπιμότητα θα μετρήσει, περιμένουμε τα πάντα να κριθούν στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 γκολ (2.70 @ Stoiximan)

Οβιέδο – Έλτσε (19:00): Η Έλτσε δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την Οβιέδο, η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ωστόσο η μεν Οβιέδο είναι δυνατή στην έδρα της, η δε Έλτσε μακριά από το γήπεδό της δεν είναι τόσο καλή. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, θα στηρίξουμε την αποτελεσματική στο “σπίτι” της Οβιέδο.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Μιραντές – Νουμάνθια (19:00): Κλασική ομάδα έδρας η Μιραντές, στο γήπεδό της έχει πανηγυρίσει και τις πέντε φετινές νίκες της για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Νουμάνθια μακριά από το κοινό της δεν έχει “τρίποντο” φέτος (0-5-4). “Μάχη” με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, θα στηρίξουμε τη Μιραντές.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Τενερίφη – Σαραγόσα (21:00): Με ισοπαλία μπήκε στο 2017 η Τενερίφη (1-1 Ταραγόνα εκτός), με ήττα η Σαραγόσα (0-2 Χιρόνα εντός). Ανοιχτό σε πρόβλεψη το ματς, θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της Τενερίφη και στα δύο τελευταίο εκτός της Σαραγόσα.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Stoiximan)