Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (28/01) για την 20η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα (14:00): Σε κρίση η Βιγιαρεάλ, αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Βαλένθια. Προτελευταία στη βαθμολογία η Γρανάδα, καλείται να παλέψει σε κάθε ματς από εδώ και πέρα για να σώσει τη χρονιά. Η Γρανάδα έχει σκοράρει στα 8/10 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, η Βιγιαρεάλ τελευταία δέχεται εύκολα γκολ, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.20 @ Stoiximan)

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15): Πίσω στη βαθμολογία έχει μείνει η Ατλέτικο και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμη και εκτός πρώτης τετράδας αν δεν κερδίσει σήμερα. Η Αλαβές, βέβαια, είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες της λίγκας και πολύ δύσκολα χάνει. Η Ατλέτικο μπορεί να κερδίσει, αλλά σε καμία περίπτωση οι αποδόσεις του διπλού δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Προγνωστικό: 2 (1.62 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Λα Κορούνια (19:30): Η Έιμπαρ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της για το πρωτάθλημα, έχοντας βέβαια αντιμετωπίσει Μπαρτσελόνα και Ατλέτκο Μαδρίτης, ενώ η Λα Κορούνια είναι αήττητη εδώ και επτά ματς, προερχόμενη, από πέντε σερί ισοπαλίες. Μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω με το 2 DNB

Προγνωστικό: 2 DNB (2.40 @ Stoiximan)

Λεγκανές – Θέλτα (21:45): Χωρίς νίκη εδώ και εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Λεγκανές, ενώ η Θέλτα προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο, ωστόσο στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό! Βέβαια, δε γεννάται θέμα ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Λεγκανές και οι αποδόσεις του διπλού προκαλούν.

Προγνωστικό: 2 (3.10 @ Stoiximan)