Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο (26/11) η 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Σεβίλλη – Βαλένθια.

Μάλαγα – Λα Κορούνα (14:00): Σε καλή κατάσταση η Μάλαγα, προέρχεται από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, έχει ηττηθεί μία μόνο φορά στα έξι πιο πρόσφατα ματς της και αντιμετωπίζει τη Λα Κορούνια που έχει να κερδίσει από τις αρχές Οκτωβρίου! Η έδρα έχει το προβάδισμα, σε αρκετά καλές αποδόσεις ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιχόν (17:15): Απόλυτο φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης, η εξέλιξη του ματς θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις της. Η Χιχόν δύσκολα θα καταφέρει να προβάλει αντίσταση και στοιχηματικά δεν προκύπτει κάποια αξιόλογη πρόταση. Ως fun bet και μόνο, επιλέγουμε το Over 2.5 στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.63.

Προγνωστικό: Over 2.5 ημίχρονο (2.63 @ Stoiximan)

Εσπανιόλ – Λεγκανές (19:30): Η Εσπανιόλ δεν έχει ακόμη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-4-2), ενώ η Λεγκανές έχει πάρει τις τρεις από τις τέσσερις φετινές της νίκες μακριά από το γήπεδό της! Βέβαια, δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα πάμε με το No Goal, από τη στιγμή που περιμένουμε “κλειστό” ματς.

Προγνωστικό: No Goal (1.65 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Βαλένθια (21:45): “Πόνεσε” τη Σεβίλλη η εντός έδρας νίκη από τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βαλένθια βρίσκεται ακόμη χαμηλά στη βαθμολογία και είναι υποχρεωμένη να “κυνηγά” πόντους παντού. Βέβαια, στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)