Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεχωρίζει η “έξοδος” της Ρεάλ Μαδρίτης που αντιμετωπίζει την Μπέτις.

Λεγκανές – Σεβίλλη (14:00): Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει η Λεγκανές, η οποία στα τρία προηγούμενα ματς που έδωσε στο γήπεδό της ηττήθηκε από Μπαρτσελόνα και Βαλένθια και κράτησε στο μηδέν την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από την άλλη πλευρά, η “κατάρα” των εκτός έδρας αγώνων συνεχίζεται για τη Σεβίλλη, η οποία στις τρεις φετινές της “εξόδους” για την Πριμέρα μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ίσως ώρα είναι η ευκαιρία της να πανηγυρίσει ένα “διπλό”, ωστόσο η επιλογή του αμφίσκορου φαντάζει περισσότερο ασφαλής.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.91 @ Goalbet)

Μπαρτσελόνα – Λα Κορούνια (17:15): Ήττα-σοκ για την Μπαρτσελόνα πριν από τη διακοπή, με 4-3 εκτός έδρας από τη Θέλτα. Υποδέχεται τη Λα Κορούνια, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Χιχόν, με το “τρίποντο” αυτό να είναι μόλις το δεύτερο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λα Κορούνια φέτος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μακριά από την έδρα της. Θα επιδιώξει να “καθαρίσει” το ματς με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος η Μπάρτσα, ωστόσο στοιχηματικά δεν προκύπτει κάτι.

Προγνωστικό: No Bet

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (19:30): Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη, με το σήμα – κατατεθέν της να είναι για μία ακόμη φορά η άμυνά της. Η Γρανάδα συνεχίζει να απογοητεύει, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές. Μπορεί έως τώρα να έχει σκοράρει στα 6/7 παιχνίδια της στην Πριμέρα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το πράξει το ίδιο και στο “Καλντερόν”.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (1.55 @ Betshop)

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45): Αήττητη φέτος η Μπέτις στην έδρα της, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιον ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο (Λα Κορούνια, Γρανάδα, Μάλαγα). Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, με το κλίμα στις τάξεις της να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Να γκελάρει για μία ακόμη φορά η Ρεάλ, είναι δύσκολο. Ένα γκολ, βέβαια, μπορεί να το δεχθεί.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.70 @ Magicbet)