Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η 11η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Γρανάδα – Λα Κορούνια (14:00): Σε τραγική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Γρανάδα, μετά από δέκα αγωνιστική αγνοεί τη νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Και η Λα Κορούνια, βέβαια, δεν είναι καλύτερα, καθώς μετρά μόλις δύο νίκες φέτος, ενώ σε πέντε “εξόδους” της για το πρωτάθλημα δεν έχει “τρίποντο” (0-2-3) και έχει σκοράρει μία μόνο φορά! Ίσως ήρθε η ώρα της Γρανάδα να κερδίσει.

Προγνωστικό: 1 (2.63 @ Stoiximan)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15): Από δύο διαδοχικές νίκες, στις οποίες δε δέχθηκε γκολ, προέρχεται η Σοσιεδάδ, ενώ μέσα στην έδρα της μετρά τρία διαδοχικά “τρίποντα”, με την εστία της να έχει παραβιαστεί μία φορά μόνο. Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, μακριά από το “Βιθέντε Καλδερόν” παίζει πολύ “σφιχτά” και δεν είναι τυχαίο ότι στις 6/7 φετινές της “εξόδους” για όλες τις διοργανώσεις έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5. Δεν είναι απίθανο να “στραβοπατήσει” η Ατλέτικο. Οι αποδόσεις του 1Χ αξίζουν της προσοχής μας.

Προγνωστικό: 1Χ (2.13 @ Goalbet)

Οσασούνα – Αλαβές (19:30): Αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Η Οσασούνα προέρχεται από έξι διαδοχικά Goal / Goal, ενώ το αμφίσκορο έχει εμφανιστεί πέντε φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς της Αλαβές. Ίσως η Οσασούνα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μία νίκη σήμερα, ωστόσο το Goal / Goal φαντάζει πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.95 @ Magicbet)

Λας Πάλμας – Έιμπαρ (21:45): Χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια η Λας Πάλμας, μετρά τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πολλά τέρματα σημειώνονται συνήθως στους αγώνες της, με το over να έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές μετά από δέκα αγωνιστικές. Η Έιμπαρ, από την πλευρά της, σκοράρει και δέχεται γκολ με σχετική ευκολία, θεωρούμε ότι το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα έχει αυξημένες πιθανότητες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Betshop)