Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η “αυλαία” της 14ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το Σάββατο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, στις 17:15.

Γρανάδα – Σεβίλλη (14:00): Συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Γρανάδα και μάλιστα χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παλεύει, όμως, όλα τα παιχνίδια της και δε θα είναι έκπληξη αν δυσκολέψει αρκετά τη Σεβίλλη. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.75 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15): Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μάλαγα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη Χέρκουλες. Η Ρεάλ είναι αήττητη φέτος στο πρωτάθλημα (10-3-0), ενώ βολεύεται και με ισοπαλία σήμερα, σε αντίθεση με την Μπάρτσα που “καίγεται” για νίκη. Οι αποδόσεις στις οποίες κυκλοφορεί το Χ2 δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Προγνωστικό: Χ2 (2.02 @ Stoiximan)

Λεγκανές – Βιγιαρεάλ (19:30): Εντός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά η Λεγκανές, η οποία στο γήπεδό της έχει πανηγυρίσει μόνο μία από τις τέσσερις συνολικά νίκες της στο πρωτάθλημα. Η πιο ποιοτική Βιγιαρεάλ θέλει να “ρεφάρει” την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Αλαβές και, παρά το γεγονός ότι μακριά από το κοινό της έχει μόλις ένα “τρίποντο” στην Πριμέρα φέτος, μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Λεγκανές.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ (21:45): Από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι αδιαμφισβήτητα το φαβορί απέναντι στην Εσπανιόλ, η οποία, βέβαια, διανύει περίοδο καλής φόρμας, όντας αήττητη εδώ και δέκα ματς (4-6-0). Η Ατλέτικο στο γήπεδό της φέτος σκοράρει αρκετά, ενώ δέχεται και γκολ. Περιμένουμε αρκετά τέρματα και θα πάμε με το Over, σε συνδυασμό με το Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (3.10 @ Stoiximan)