Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Ολοκληρώνεται, με τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις, η 3η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Χιχόν – Λεγκανές (11/09, 13:00): Συγκομιδή τεσσάρων βαθμών μετρούν αμφότερες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, στοιχείο που δημιουργεί ικανοποίηση και στα δύο στρατόπεδα. Η γηπεδούχος Χιχόν έχει πετύχει την εντός έδρας νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1) και έχει φύγει με το ισόπαλο 0-0 από την έδρα της Αλαβές. Η νεοφώτιστη Λεγκανές πέτυχε στην πρεμιέρα το μεγάλο διπλό επί της Θέλτα (0-1) και στη συνέχεια κράτησε στο 0-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Χαμηλό το σκορ στο “Μολινόν”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Μπέτις (11/09, 17:00): Τεταμένο το κλίμα στις τάξεις της Βαλένθια μετά τα “χαστούκια” από Λας Πάλμας (2-4) και Έιμπαρ (1-0 εκτός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μέτριο το ξεκίνημα της Μπέτις, που έφυγε με έξι γκολ στο… κεφάλι από το “Καμπ Νου” (6-2) και στη συνέχεια παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Λα Κορούνια (0-0). Θα πάμε με την παράδοση, που είναι συντριπτικά με το μέρος των “νυχτερίδων” (15-4-0 στα τελευταία 19 “εντός” κόντρα στην Μπέτις για όλες τις διοργανώσεις).

Προγνωστικό: 1 (1.76 @ Goalbet)

Γρανάδα – Έιμπαρ (11/09, 19:15): Οι θετικές εντυπώσεις που είχε αφήσει η Γρανάδα στο ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας με τη Βιγιαρεάλ διαλύθηκαν μεμιάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με τους Ανδαλουσιάνους να φεύγουν με το βαρύταο 5-1 από την έδρα της Λας Πάλμας. Η Έιμπαρ, από την πλευρά της, ηττήθηκε στην πρεμιέρα στο “Ριαθόρ” (2-1), αλλά συνέχισε με τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Βαλένθια (1-0). Βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν στο “Κάρμενες”.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Betshop)

Λα Κορούνια – Αθλέτικ Μπιλμπάο (11/09, 21:30): Χωρίς τον Λούκας Πέρεθ (πουλήθηκε στην Άρσεναλ) θα πορεύεται από εδώ και στο εξής η Λα Κορούνια, μία απώλεια πολύ σημαντική για τους Γαλιθιάνους. Βέβαια, η ομάδα παραμένει αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με την εντός έδρας νίκη επί της Έιμπαρ (2-1) να συνοδεύεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπέτις (0-0). Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, από την πλευρά της, ετοιμάζεται για τη μάχη με τη Σασουόλο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επιζητώντας ακόμα τους πρώτους βαθμούς της στη φετινή Πριμέρα (ήττες 2-1 από Χιχόν και 0-1 από Μπαρτσελόνα). Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Magicbet)