Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή (27/11) η 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα.

Βιγιαρεάλ – Αλαβές (13:00): Μπορεί να μη διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της η Βιγιαρεάλ, με μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη και στα έξι ματς που έχει δώσει εκεί φέτος για το πρωτάθλημα μετρά τρία “τρίποντα” και μία ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις τρία τέρματα. Μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην αδύναμη Αλαβές, διατηρώντας, παράλληλα, ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.15 @ Stoiximan)

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15): Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ανέκαμψε και μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Αϊντχόφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Οσασούνα φέτος έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και αυτή μακριά από το κοινό της, καθώς στο γήπεδό της σε έξι ματς μετρά δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχει η Ατλέτικο και θα κερδίσει. Θα πάμε με το διπλό από το ημίχρονο.

Προγνωστικό: 2/2 Η/Τ (1.80 @ Stoiximan)

Θέλτα – Γρανάδα (19:30): Ξεκάθαρο φαβορί εντός έδρας η Θέλτα, αλλά η απόδοση του άσσου είνα μικρή. Αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας στο Goal / Goal, καθώς η Γρανάδα μπορεί να είναι τελευταία στη βαθμολογία, αλλά παλεύει όλα τα παιχνίδια της και σκοράρει με ικανοποιητική συχνότητα. Μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην όχι και τόσο σταθερή άμυνα της Θέλτα. Θα πάμε, επομένως, με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.83 @ Stoiximan)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (21:45): Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, από την οποία έχει να χάσει εντός έδρας από το 2007! Οι αποδόσεις του διπλού είναι πολύ χαμηλές, αντίθετα, το 1Χ στο 2.75 για τη φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, η οποία έχει και εξαιρετική παράδοση με την Μπάρτσα, δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Προγνωστικό: 1Χ (2.75 @ Stoiximan)