Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Αλαβές – Μάλαγα (13:00): Θετικό πρόσημο έχει μέχρι στιγμής η σεζόν για την Αλαβές αν και πριν από τη διακοπή ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Σεβίλλη. Στην έδρα της είναι αήττητη σε τρία ματς φέτος στο πρωτάθλημα, με τα δύο από αυτά να ολοκληρώνονται ισόπαλα 0-0 και στο τρίτο να κερδίζει 3-1 τη Γρανάδα. Αντίθετα, η Μάλαγα, μακριά από το γήπεδό της κάθε άλλο παρά αποτελεσματική είναι. Θα πάμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.75 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ (17:15): Με ήττα πήγε στη διακοπή η Μπιλμπάο, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα (2-1). Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, στο γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική, αλλά όταν απομακρύνεται από αυτό χάνει αρκετή από τη δύναμή της. Ωστόσο, η θετική παράδοση που έχει στο “Σαν Μαμές”, μας οδηγεί στην επιλογή ρίσκου με το Χ2 στο βασικό ντέρμπι.

Προγνωστικό: Χ2 (2.08 @ Goalbet)

Χιχόν – Βαλένθια (19:30): Από τέσσερις σερί ήττες, στις οποίες δέχθηκε, μάλιστα, 14 τέρματα συνολικά προέρχεται η Χιχόν. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, πριν από τη διακοπή υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης, ηττήθηκε με 0-2, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αλαβές και Λεγκανές. Πολύ χαμηλά στη βαθμολογία οι “νυχτερίδες”, το ματς κόντρα στη Χιχόν είναι ένα από αυτά που μπορούν να κερδίσουν για να “αναρριχηθούν” στην κατάταξη.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Betshop)

Βιγιαρεάλ – Θέλτα (21:45): Δε χάνει ούτε με… αίτηση η Βιγιαρεάλ, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά τέσσερις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Η διακοπή βρήκε τη Θέλτα σε εξαιρετική κατάσταση, “τρέχοντας” σερί τεσσάρων νικών, με την πιο πρόσφατη από αυτές να την επιτυγχάνει απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 4-3. Goal / Goal και Over τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Βιγιαρεάλ στο “Μαδριγάλ”, το ίδιο μπορεί να επιβεβαιωθεί και κόντρα στην ομάδα από τη Γαλικία.

Προγνωστικό: Goal / Goal & Over 2.5 (2.65 @ Magicbet)