Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (17/12) η 16η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Χιχόν – Βιγιαρεάλ (14:00): Στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να μην παλεύει κάθε παιχνίδι. Είναι καλή στο γήπεδό της, εκεί όπου έχει πανηγυρίσει φέτος και τις τρεις μέχρι στιγμής νίκες της και υποδέχεται μία Βιγιαρεάλ η οποία μακριά από το “Μαδριγάλ” μπορεί να μην τρομάζει, αλλά έρχεται με… φόρα από το θρίαμβο με 3-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (2.25 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας (17:15): Τρία ματς μακριά από τις νίκες και τα γκολ έχει συμπληρώσει η Ατλέτικο, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ. Η επιστροφή τα θετικά αποτελέσματα είναι ο μοναδικός στόχος για το συγκρότημα του Τσόλο Σιμεόνε, απέναντι στην αδύναμη μακριά από το γήπεδό της Λας Πάλμας, έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε μία σχετικά άνετη νίκη, αν όχι να “ξεσπάσει”.

Προγνωστικό: Ατλέτικο -1 (1.83 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Σοσιεδάδ (19:30): Μπορεί η Γρανάδα να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο “παλεύει” όλα τα παιχνίδια της και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα. Σε πολύ καλή κατάσταση διατηρείται η Σοσιεδάδ, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα ματς της. Το Goal / Goal, το οποίο έχει εμφανιστεί στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος της Γρανάδα και στα 4/5 της Σοσιεδάδ αποτελεί μία φαινομενικά ασφαλή επιλογή. Εμείς θα ρισκάρουμε περισσότερο, όμως, και θα πάρουμε τη νίκη των γηπεδούχων με κάλυψη,καθώς δείχνουν να πιστεύουν στην παραμονή στην κατηγορία και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.65 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Μάλαγα (21:45): Η Σεβίλλη πέρασε με… στυλ από τη Γαλικία, επικρατώντας 0-3 της Θέλτα και επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα και στα έξι υπόλοιπα ματς έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Η Μάλαγα, από την πλευρά της, έχει υποστεί μία μόλις ήττα (από την Ατλέτικο Μαδρίτης) στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αλλά μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος (0-4-3). Ο Άσσος έχει το προβάδισμα, χωρίς, βέβαια, η απόδοσή του να είναι κάτι το ιδιαίτερα ελκυστικό…

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Stoiximan)