Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ (27/01, 16:30): Με το δεξί επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι “λύκοι” (1-0 Αμβούργο), σε αντίθεση με την Άουγκσμπουργκ που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Χόφενχαϊμ. Η λογική μας πάει στην έδρα, την οποία και θα επιλέξουμε, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν “χρυσή” ευκαιρία να αναπτερώσουν εκ νέου το ηθικό και τη βαθμολογική τους θέση.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Ίνγκολσταντ – Αμβούργο (27/01, 16:30): Σε 17η και 16η θέση αντίστοιχα βρίσκονται οι δυο ομάδες, με το Αμβούργο να έχει μόλις ένα βαθμό παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι είναι ελαφρώς καλύτεροι και σαφώς πιο έμπειροι σε τέτοιες καταστάσεις και θα τους εμπιστευτούμε, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.50 @ Magicbet)

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου (27/01, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και λογικά θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εμείς θα επιλέξουμε τους Βαυαρούς με -2 γκολ, καθώς αν βρουν ρυθμό δεν αποκλείεται να συντρίψουν την αδύναμη αμυντικά Βέρντερ.

Προγνωστικό: Μπάγερν με -2 (2.30 @ Magicbet)

Ντάρμσταντ – Κολωνία (27/01, 16:30): Σαφώς ανώτερη μέχρι στιγμής η Κολωνία, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια της μοιάζει να της λείπει η ουσία. Η Ντάρμσταντ παίζει τη “ζωή” της όντας στην τελευταία θέση και θα την στηρίξουμε, έχοντας πολύ μεγαλύτερο κίνητρο.

Προγνωστικό: 1 (3.60 @ Magicbet)

Λειψία – Χόφενχαϊμ (27/01, 16:30): Αμφότερες αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Μπουντεσλίγκα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 2η και 3η θέση αντίστοιχα και παλεύουν για να κρατήσουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο που φαντάζει ως η πιο ασφαής επιλογή ανάμεσα σε δυο ομάδες “φωτιά”.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ (27/01, 19:30): Αμφότερες απογοητεύουν πλήρως με την παρουσία τους μέχρι στιγμής, με τη διαφορά ότι η Λεβερκούζεν είναι στο κόλπο της Ετρώπης, σε αντίθεση με την Γκλάντμπαχ που είναι στη 14η θέση. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος, μιας και οι “ασπρίνες” οφείλουν να “καθαρίζουν” παιχνίδια σαν το σημερινό.

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Magicbet)