Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Με εξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Μπάγερν – Αμβούργο (25/02, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προσθέσει ακόμη τρεις πόντους στο «σακούλι» της. Το Αμβούργο από την πλευρά του είναι ανεβασμένο τελευταία, μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία και πιστεύουμε πως τουλάχιστον μπορεί να βρει δίχτυα και σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.30 @ Magicbet)

Λεβερκούζεν – Μάιντς (25/02, 16:30): Αμφότερες βρίσκονται σε κακό μομέντουμ, με τη διαφορά ότι η Λεβερκούζεν είναι και κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 2-4. Οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία, καμία από τις δυο όμως δεν πείθει. Καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη το συγκεκριμένο παιχνίδι, επιλέγοντας κάποιο σημείο μετά τη σέντρα.

Προγνωστικό: No Bet

Ντάρμσταντ – Άουγκσμπουργκ (25/02, 16:30): Στην τελευταία θέση με μόλις 12 βαθμούς βρίσκεται η Ντάρμσταντ, η οποία πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από τη σωτηρία της και καλείται να “ξυπνήσει” άμεσα αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη είναι στη 13η θέση με 24 βαθμούς όντας στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να βρει σταθερότητα ώστε να μην μπλέξει σε περαιτέρω περιπέτειες. Θα πάμε με την έδρα, ελπίζοντας πως θα μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης από πλευράς γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.90 @ Magicbet)

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (25/02, 16:30): Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται η Ντόρτμουντ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή “καυτή” ομάδα. Βρίσκεται οριακά εντός της πρώτης τριάδας και καλείται να βρει αγωνιστικό ρυθμό και σταθερότητα αν θέλει να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της έχει ρεκόρ 2-1-2 στα πέντε τελευταία, έχει υποχωρήσει στην 9η θέση και δύσκολα θα ανακάμψει ώστε να βρεθεί εντός εξάδας και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.52 @ Magicbet)

Λειψία – Κολωνία (25/02, 16:30): Από τη δύσκολη νίκη με 2-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ προέρχεται η Λειψία, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στη 2η θέση και στο -5 από την Μπάγερν. Η Κολωνία από την άλλη είναι στην 7η θέση και στο -1 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και δείχνει ικανή να βρεθεί εντός εξάδας. Λογική επιλογή είναι ο άσσος, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, καθώς η Κολωνία είναι αρκετά επικίνδυνη μακριά από το “σπίτι” της.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Magicbet)

Χέρτα – Άιντραχτ (25/02, 19:30): Χέρι χέρι πηγαίνουν τη φετινή σεζόν οι δυο ομάδες, που βρίσκονται σε 6η και 5η θέση με 34 και 35 βαθμούς αντίστοιχα. Η μεταξύ τους κόντρα πιθανόν να κρίνει πολλά όσον αφορά την παραμονή των ομάδων εντός της πρώτης εξάδας, έτσι αμφότερες θα παρουσιαστούν προσεκτικές, κοιτώντας προτίστως τα μετόπισθεν. Το παιχνίδι λογικά θα είναι “σφιχτό”, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσουν τα λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Magicbet)