Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 21:00.

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία (21/12, 21:00): Σε ντέρμπι κορυφής έχει μετατραπεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα βγάλει και τον πρωταθλητή χειμώνα. Λογικά οι Βαυαροί θα επικρατήσουν, ωστόσο περιμένουμε από τη Λειψία να δέιξει σθεναρή αντίσταση. Θα πάμε με το αμφίσκορο, μιας και οι τιμές της Μπάγερν δεν έχουν ιδιαίτερη αξία.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Magicbet)

Χέρτα – Νταρμσταντ (21/12, 21:00): Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Χέρτα, θέλει πάση θυσάι τη νίκη για να διατηρηθεί εντός εξάδας και δεν θα μπορούσε να έχει ευκολότερο παιχνίδι για να πετύχει το στόχο της. Η Ντάρμσταντ από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση και δύσκολα θα μπορέσει να ανακάμψει.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Κολωνία – Λεβερκούζεν (21/12, 21:00): Αμφότερες είναι πλήρως ασταθείς και ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο τη φετινή σεζόν. Θα επιλέξουμε τον άσσο με αρκετή δόση ρίσκου, μιας και το κλίμα στη Λεβερκούζεν έχει χαλάσει και εκ των έσω.

Προγνωστικό: 1 (2.75 @ Magicbet)

Ίνγκολσταντ – Φράιμπουργκ (21/12, 21:00): Οι δυο ομάδες δείχνουν το ίδιο ικανές να φτάσυν στη νίκη σήμερα, κάνοντας τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αρκετά αμφίρροπη. Κίνητρο και έδρα μας οδηγούν στον άσσο, μιας και η Φράιμπουργκ έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι καθαρά ομάδα έδρας.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης (21/12, 21:00): Η μοναδική ομάδα που συνεχίζει αήττητη στη φετινή Μπουντεσλίγκα είναι η Χόφενχαϊμ, η οποία όμως δεν είναι ουσιαστική σε πολλές περιπτώσεις, μένοντας στην ισοπαλία. Η Βέρντερ από την άλλη αναμένεται να παλέψει και φέτος για την παραμονή της, όντας κατώτερη του μετρίου. Θα επιλέξουμε τον άσσο μιας και οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι σε όλους τους τομείς.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Magicbet)