Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 21:00.

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ (20/12, 21:00): Αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-3-1 στα πέντε τελευταία και δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος, ωστόσο καλείται να βρει τον εαυτό της ώστε να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα επιλέξουμε τον άσσο με -1 γκολ, καθώς οι γηπεοδύχοι είναι κλάσεις ανώτεροι και λογικά θα υπερισχύσουν σε όλους τους τομείς μέσα στο γήπεδο

Προγνωστικό: Ντόρτμουντ με -1 (1.85 @ Magicbet)

Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ (20/12, 21:00): Οι δυο φετινές απογοητεύσεις αγωνίζονται απόψε, με τις Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ να είναι κατώτερες του μετρίου. Καλύτερα να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς αμφότερες είναι αψυχολόγητες ομάδες που αλλάζουν την εικόνα τους από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Προγνωστικό: No Bet

Αμβούργο – Σάλκε (20/12, 21:00): Για ακομη μια χρονιά κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας το Αμβούργο, που αναμένεται να παλέχει και φέτος για την παραμονή του. Σαφώς ανώτερη η Σάλκε, διαθέτει αρκετή ποιότητα για να φύγει με τη νίκη και θα την εμπιστευτούμε, καθώς θέλει το τρίποντο πάση θυσία ώστε να πλησιάσει τα ευρωπαϊά εισιτήρια.

Προγνωστικό: 2 (2.35 @ Magicbet)

Άιντραχτ – Μάιντς (20/12, 21:00): Στην 6η θέση φιγουράρει η Άιντραχτ, που μέχρι στιγμής διανύει εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα της. Η Μάιντς από την άλλη είναι στην 8η θέση και σε όλο τον πρώτο γύρο έμοιαζε κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχεται από το 3-1 επί του Αμβούργου αι στο τελευταίο ματς του 2016 πιστεύουμε πως είναι σε θέση να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της.

Προγνωστικό: 2 (3.75 @ Magicbet)