Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Λεβερκούζεν – Άιντραχτ (11/02, 16:30): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα η Λεβερκούζεν, η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες και δείχνει ανήμπορη να μπει στο κόλπο των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η Άιντραχτ από την πλευρά της είναι στην 3η θέση, διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει ικανή να πάρει αποτλεέσμα και σήμερα. Θα τη στηρίξουμε με την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: X2 (1.90 @ Magicbet)

Ίνγκολσταντ – Μπάγερν Μονάχου (11/02, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και αν παρουσιαστεί σοβαρή, πιθανόν να μη συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Θα πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα, μιας και οι γηπεδούχοι δύσκολα θα αντισταθούν.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.00 @ Magicbet)

Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ (11/02, 16:30): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, καθώς η Βέρντερ προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ η Γκλάντμπαχ μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Η λογική μας οδηγεί στο αμφίσκορο σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα, με τις δυο ομάδες να έχουν έφεση στο σκοράρισμα και πολλά αμυντικά κενά.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.90 @ Magicbet)

Ντάρμσταντ – Ντόρτμουντ (11/02, 16:30): Κλάσεις ανώτερη η Ντόρτμουντ, θέλει πάση θυσία το ματς και λογικά θα το πάρει. Η Ντάρμσταντ από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση, δείχνει ανήμπορη να βγάλει αντίδραση και κόντρα στην Ντόρτμουντ δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι θετικό. Επίλογή μας το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.35 @ Magicbet)

Λειψία – Αμβούργο (11/02, 16:30): Στο -4 από την Μπάγερν βρέθηκε η Λειψία μετά την οριακή ήττα με 1-0 από την Ντόρτμουντ. Κόντρα στο Αμβούργο θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να ανακάμψει, ωστόσο οι αποδόσεις κόντά στο 1.50 είναι απαγορευτικές για μια νεοφώτιστη ομάδα, όσο καλή παρουσία κι αν έχει μέχρι στιγμής. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, προέρχονται από δυο σερί νίκες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, δείχνουν ανεβασμένοι και σίγουρα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη στιγμή και να κλέψουν οτιδήποτε θετικό. Θα κοντράρουμε τη Λειψία, καθώς οι αποδόσεις προκαλούν.

Προγνωστικό: Χ2 (2.40 @ Magicbet)

Σάλκε – Χέρτα (11/02, 19:30): Αμφότερες είναι πλήρως ασταθείς και αποτελούν τις πλέον αψυχολόγητες ομάδες της κατηγορίας. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μέχρι τη σέντρα και… βλέπουμε.

Προγνωστικό: No Bet