Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και στις 19:30.

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ (03/12, 16:30): Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Ντόρτμουντ, περιμένουμε να διαλύσει τη Γκλάντμπαχ που υστερεί τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση και θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων με -1 γκολ.

Προγνωστικό: Ντόρτμουντ με -1 (2.15 @ Magicbet)

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ (03/12, 16:30): Αμφότερες είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο τη φετινή χρονιά, ωστόσο η Φράιμπουργκ μακριά από το σπίτι της παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη. Πολλά τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων, θα πάμε με τη σαφώς ανώτερη Λεβερκούζεν που θέλει τη νίκη πάση θυσία.

Προγνωστικό: Λεβερκούζεν με -1 (2.25 @ Magicbet)

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα (03/12, 16:30): Η πιο αψυχολόγητη ομάδα της φετινής λίγκας είναι η Βόλφσμπουργκ, κατώτερη των περιστάσεων σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της. Σαφώς καλύτερη η Χέρτα ωστόσο μακριά από το “σπίτι” της αποδυναμώνεται. Καλύτερα να απέχουμε.

Προγνωστικό:  No Bet

Βέρντερ Βρέμης – Ίνγκολσταντ (03/12, 16:30): Αμφότερες είναι απογοητευτικές μέχρι στιγμής, βρίσκνται στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και είναι σίγουρο πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία τους. Τουλάχιστον είναι ικανές να βρουν δίχτυα, έτσι θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Χόφενχαϊμ – Κολωνία (03/12, 16:30): Χέρι – Χέρι πηγαίνουν οι δυο ομάδες μέχρι στιγμής, που βρίσκονται σε 6η και 5η θέση αντίστοιχα με 22 βαθμούς. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να κάνουν το βήμα παραπάνω, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μοιραστούν από ένα βαθμό καθώς οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές.

Προγνωστικό: Χ (3.50 @ Magicbet)

Λειψία – Σάλκε (03/12, 19:30): Οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας κλείνουν το πρόγραμμα του Σαββάτου, με τις Λειψία και Σάλκε να προέρχονται από επτά και πέντε σερί νίκες αντίστοιχα. Αναμένεται γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι και τα γκολ φαντάζουν ως η πιο λογική επιλογή.

Προγνωστικό: Over 3.5 (3.10 @ Magicbet)