Game of Thrones: Στοίχημα για την τελευταία σεζόν της σειράς

Βρισκόμαστε εν αναμονή της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, της σειράς που κατάφερε να καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Για τις 14 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του 8ου κύκλου, δίνοντας έτσι τέλος στην ανυπομονησία δυο χρόνων. Ο κύκλος αυτός θα αποτελείται από έξι συνολικά επεισόδια και όπως είναι λογικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος ή ποια θα κερδίσει το παιχνίδι και θα καθίσει επιτέλους στον Σιδερένιο Θρόνο του Kings Landing.

Στη μεγάλη αυτή μάχη για το θρόνο του Westeros συμμετέχουν και οι στοιχηματικές εταιρείες με αγορές για το στοίχημα Game of Thrones. Πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σεζόν, Stoiximan και Novibet προσφέρουν αποδόσεις για τον Βασιλιά ή τη Βασίλισσα που θα επικρατήσει. Αποδόσεις που αφορούν όλου τους «παίκτες» του παιχνιδιού αυτού.

Για τον Stoiximan, μεγάλο φαβορί για να κυβερνήσει στο Westeros είναι ο Bran Stark. Ο μοναδικός αρσενικό απόγονος από τον «Οίκο των Stark» που κατάφερε να επιβιώσει έχει το προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, όντας πλέον το «Κοράκι με τα τρία μάτια», κάτι που του επιτρέπει να γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ακόμη πιο ισχυρό για τον ίδιο, το γεγονός ότι έχει επιστρέψει στο Winterfell, έχοντας σμίξει και πάλι με τις αδερφές του, Sansa και Arya, αλλά και με τον John Snow. Δεύτερος στη σχετική κατηγορία της εταιρείας είναι ο John Snow. Έχοντας ανακηρυχθεί «Βασιλιάς του Βορρά» και έχοντας πλέον αποδειχθεί πως είναι γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark, ο Snow έχει τη βοήθεια της Daenerys Targaryen, ενώ στην κατοχή του είναι το μοναδικό όπλο κατά των White Walkers, το δρακόγυαλο. Την τρίτη θέση μοιράζονται από κοινού το δεξί χέρι της Daenerys Targaryen, Tyrrion Lannister, που έχει πάντα τον τρόπο και γλιτώνει τη ζωή του, και ο Night King, ο οποίος έχει πλέον στο στρατό του και έναν δράκο της Targaryen, με τον οποίο κατάφερε να περάσει από το Τείχος. Μόλις στην πέμπτη θέση είναι η ίδια η Μητέρα των Δράκων.

Πρώτο φαβορί και για τη Novibet στην ίδια κατηγορία είναι ο Bran Stark, με τους λόγους να έχουν αναφερθεί πιο πάνω. Τη δεύτερη ωστόσο τη μοιράζονται ο John Snow με την Daenerys Targaryen. Η νόμιμη κάτοχος του θρόνου, που θέλει απλά να πάρει ότι της ανήκει, κατάφερε να φτάσει επιτέλους στο Westeros, έχοντας στο πλάι της τους Tyrion Lannister και Lord Varys, όπως και έναν στρατό από Unsullied, Dothraki, αλλά και δυο πλέον Δράκους. Σε αυτά, ήρθε να προστεθεί και η συμμαχία της με τον John Snow. Ως τέταρτο φαβορί δίνεται από την εταιρεία η Sansa Stark, ενώ στην πέμπτη βρίσκεται η Cersei Lannister.

Και οι δυο εταιρείες πάντως έχουν και κάτι ακόμη κοινό, καθώς αμφότερες έχουν και τις επιλογές χαρακτήρων που μπορεί να έχουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή της ιστορίας, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι ότι δύσκολα θα πάρουν αυτοί το Θρόνο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα αδέρφια Greyjoy, ο Jamie Lannister, ο Ser Davos, ο Euron Greyjoy, ο Sandor Klegane, αλλά και πολλοί άλλοι. Παράλληλα, υπάρχουν και τα λεγόμενα Fun Bets με επιλογές όπως της Gilly και του Hot Pie.

Στον Stoiximan ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιπλέον κατηγορίες, όπως είναι και η αγορά του «Ποιος θα σκοτώσει τη Cersei Lannister;». Ο αδερφός και αγαπητικός της Jaime Lannister θεωρείται ως πρώτο φαβορί, θέλοντας να την εκδικηθεί για το θάνατο των παιδιών του, ενώ εκδίκηση θέλουν και οι δυο που ακολουθούν, η Arya Stark και ο Tyrion Lannister. Θα είναι όμως κάποιος από αυτούς ή κάποιος άλλος;

Επίσης, υπάρχουν αγορές για το εάν «Θα πεθάνει άλλος δράκος της Daenerys;», για το «Ποιος χαρακτήρας θα επιβιώσει μέχρι το τέλος της 8ης σεζόν;», με τον Hot Pie να είναι φαβορί και τους Samwell Tarly και Ser Davos Seaworth να τον ακολουθούν, καθώς και για το «Ποιος χαρακτήρας δεν θα επιβιώσει μέχρι το τέλος της 8ης σεζόν;», με τους Eddison Tollet και Gregor Clegane να έχουν το πρώτο λόγο και τους Euron Greyjoy και Cersei Lannister να ακολουθούν.

Ολοκληρώνοντας, υπάρχουν H2H επιλογές για το «ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει πρώτος» σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο, με τις επιλογές να είναι οι εξής: Jamie Lannister vs Tyrion Lannister, The Mountain vs Gregor Clegane, Cersei Lannister vs Daenerys Targaryen, Gilly vs Samwell Tharly, Grey Worm vs Brienne of Tarth, Bronn of the Blackwater vs Ser Davos και Euron Greyjoy vs Theon Greyjoy.

Το μόνο που είναι σίγουρο πάντως, είναι ότι αυτή η επική σειρά που προβάλει το HBO θα μονοπωλήσει για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον του κοινού, με την αγωνία για την εξέλιξη και το φινάλε της ιστορίας να περνάει σε άλλα επίπεδα. Αναμένουμε πλέον για την 14η Απριλίου, όταν θα ξεκινήσει η πραγματική δράση.

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ