Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (28/01) η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Το σημερινό… μενού είναι πολύ πλούσιο, με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15:00 για όλους τους ομίλους. Οι ιστοσελίδες Stoiximan και Goalbet έχουν ανοίξει ήδη τις αγορές για τους νικητές των αγώνων, όπως επίσης έχουν διαθέσιμες και τις αγορές Under/Over.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα

Stoiximan

Ο Stoiximan όντας πιστός σε κάθε αθλητικό γεγονός του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής προς στοιχηματισμό. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων, όπως επίσης και η αγορά DNB (Draw No Bet).

Goalbet

Η Goalbet συνεχίζοντας την παράδοση με τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρει, έχει διαθέσιμα προς στοιχηματισμό τα περισσότερα από τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων.