Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (11/02) η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Το σημερινό… μενού είναι πολύ πλούσιο, με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15:00 για όλους τους ομίλους, ωστόσο δυο αναμετρήσεις διεξήχθησαν χθες και συγκεκριμένα τα παιχνίδια ΝΠΣ Βόλος – Νίκη Βόλου και Κερατσίνι – Διαγόρας Ρόδου . Οι ιστοσελίδες Stoiximan, Goalbet και Novibet έχουν ανοίξει ήδη τις αγορές για τους νικητές των αγώνων, όπως επίσης έχουν διαθέσιμες και τις αγορές Under/Over.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα

Stoiximan

Ο Stoiximan όντας πιστός σε κάθε αθλητικό γεγονός του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής προς στοιχηματισμό. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων.

Goalbet

Η Goalbet συνεχίζοντας την παράδοση με τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρει, έχει διαθέσιμα προς στοιχηματισμό τα περισσότερα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων.

Novibet

Η Novibet προσφέρει επίσης προς στοιχηματισμό τα παιχνίδια της ημέρας, σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Έχει ανοιχτές της αγορές για τα Under/Over των αγώνων, όπως επίσης και την αγορά DNB (Draw No Bet).