Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (11/03) η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Δύο παιχνίδια διεξήχθησαν χθες, το ΠΑΟ Λουτρακίου – Ιαλυσός (1-3) και το Προοδευτική – Ρόδος (1-0), αμφότερα για τον 6ο όμιλο. Το σημερινό… μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με τις περισσότερες αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15:00 για όλους τους ομίλους. Για τον 2ο όμιλο ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη του Άρη Παλαιοχωρίου με τον Ηρακλή, ενώ για τον 8ο όμιλο ο Ηρόδοτος υποδέχεται την Κηφισιά και το Αιγάλεω παίζει στην έδρα της ΑΕ Μυλοποτάμου. Οι ιστοσελίδες Stoiximan, Goalbet και Novibet έχουν ανοίξει ήδη τις αγορές για τους νικητές των αγώνων, όπως επίσης έχουν διαθέσιμες και τις αγορές Under/Over.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα

Stoiximan

Ο Stoiximan όντας πιστός σε κάθε αθλητικό γεγονός του πλανήτη, προσφέρει τα περισσότερα παιχνίδια της κατηγορίας σε στοιχηματισμό. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων.

Goalbet

Η Goalbet συνεχίζοντας την παράδοση με τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρει, έχει διαθέσιμα προς στοιχηματισμό τα περισσότερα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγορές με τα Under/Over των αγώνων.

Novibet

Η Novibet προσφέρει επίσης προς στοιχηματισμό ορισμένα παιχνίδια της ημέρας, σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Έχει ανοιχτές της αγορές για τα Under/Over των αγώνων, όπως επίσης και την αγορά DNB (Draw No Bet).