Fast markets: Η συναρπαστική νέα κατηγορία στοιχηματισμού!

Online στοίχημα

Οι λάτρεις του πάμε στοίχημα έχουν στη διάθεσή τους όλο και περισσότερα διαθέσιμα πονταρίσματα όσο περνάει ο καιρός. Αν ανήκετε στους… υπομονετικούς, έχετε πολλές λύσεις ήδη στα χέρια σας. Το παρόν άρθρο απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν άμεσα αποτελέσματα!

Για τέτοιο στυλ στοιχηματισμού, φυσικά, προσφέρεται το live betting. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως κερδίζει ο ζωντανός στοιχηματισμός συνεχώς νέους φίλους με την πάροδο του χρόνου. Είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κατηγορία για στοίχημα και σε αυτή μπαίνουν συχνά και νέες κατηγορίες. Όπως αυτή των fast markets ή όπως ονομάζονται στα ελληνικά γρήγορες αγορές. Τι ακριβώς όμως είναι; Η απάντηση βρίσκεται πιο κάτω!

Η εξήγηση είναι απλή

Δεν πρόκειται για κάποιο πολύπλοκο ορισμό, αλλά σίγουρα είναι μια καινοτομία. Το σίγουρο είναι πως θα βρείτε εκεί υψηλές αποδόσεις. Και αυτό γιατί το ρίσκο είναι αυξημένο, αφού οι αποφάσεις είναι γρήγορες και κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Μπορεί να αλλάξουν πολλά μέσα σε μια μόνο στιγμή στο ματς! Αλλά αυτό είναι και που κάνει την κατηγορία αυτή ελκυστική.

Το ποντάρισμά σας τις περισσότερες φορές αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο λεπτό ή το πολύ σε πέντε ως δέκα λεπτά. Θα δείτε, δηλαδή, το τι έγινε τελικά πολύ σύντομα. Αφορά κυρίως αγώνες του ποδοσφαίρου στις ελληνικές στοιχηματικές, αλλά προσφέρεται συχνά και στο τένις.

Μπορεί να έχετε υπόψιν ήδη την ενότητα, που αναγράφει συνήθως επόμενο λεπτό/λεπτά. Οι αγορές που θα συναντήσετε, μάλιστα, δεν είναι και λίγες. Μπορείτε να επιλέξετε να ποντάρετε σε τέρματα ή εναλλακτικά σε φάουλ, κόρνερ, ακόμη και σε ελεύθερο λάκτισμα του τερματοφύλακα!

Τα πλεονεκτήματα

Αναφερθήκαμε ήδη σε κάποια στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό αυτό το είδος στοιχήματος. Δεν μπορούμε να μην τονίσουμε και πάλι πως οι αποδόσεις είναι μεγάλες και με αξία. Αλλά και ο χρόνος διευθέτησης του πονταρίσματος κάνει τη διαφορά. Όλα θα κριθούν πολύ γρήγορα και θα δείτε αν έχετε κερδίσει άμεσα. Άλλωστε, το λέει και το όνομα “γρήγορες αγορές”!

Όλα τα καλά, λοιπόν, του live στοιχήματος υπάρχουν εδώ μαζί με ακόμη ταχύτερες επιλογές και αποφάσεις για τον κάθε παίκτη. Το παιχνίδι είναι συναρπαστικό και το κοινό του μεγαλώνει, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται και η συγκεκριμένη ενότητα από τους bookmakers.

Οι στοιχηματικές με fast markets

Μπορείτε να βρείτε τέτοιου είδους επιλογές σε αρκετούς παρόχους στην ελληνική αγορά, φυσικά πάντα μιλώντας για εκείνους με νόμιμη άδεια.

Δεν είναι δύσκολο ούτε χρονοβόρο. Πηγαίνετε απλά στην κατηγορία για live στοίχημα στην ιστοσελίδα που έχετε επιλέξει. Εκεί θα διαλέξετε τον αγώνα που προτιμάτε και θα μπείτε με κλικ σε αυτόν. Στις υποενότητες που εμφανίζονται θα αναζητήσετε τις λέξεις κλειδιά fast markets, γρήγορες αγορές.

Έχουμε συγκεντρώσει ορισμένα παραδείγματα ώστε να σας βοηθήσουμε στο παιχνίδι σας. Ενδεικτικά, μπορείτε να τσεκάρετε τις παρακάτω στοιχηματικές:

Stoiximan στο “Superlive”

Stoiximan γρήγορες αγορές

Επόμενη “στημένη φάση” μετά το Χ λεπτό, τι θα συμβεί ή τι θα κερδίσει κάποια ομάδα σε συγκεκριμένο λεπτό (κόρνερ, φάουλ)

Betshop στο “Γρήγορες αγορές”

Betshop γρήγορες αγορές

Διάστημα με περισσότερα γκολ, για παράδειγμα στο επόμενο πεντάλεπτο

Bet365 στο “Λεπτά”

Bet365 γρήγορες αγορές

Αν θα προκύψει γκολ ή κόρνερ ή κάρτα τα επόμενα 10 λεπτά με Over/Under

Interwetten στο “Λεπτές αγορές”

interwetten γρήγορες αγορές

Αν θα μπει γκολ ή ποιο θα είναι το σύνολο γκολ ή το αποτέλεσμα στα επόμενα πέντε ή δέκα λεπτά

Winmasters στο “Fast markets”

Winmasters γρήγορες αγορές

Τι θα συμβεί στο επόμενο ένα λεπτό ή πέντε λεπτά (γκολ, κόρνερ, φάουλ, κάρτες, πλάγιο άουτ, ελεύθερο χτύπημα τερματοφύλακα)