eurovision στοιχημα eurovision 2023

Eurovision Στοίχημα: Το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί για τη Eurovision και τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προσφέρει. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια! Εξάλλου, από εκεί οι πιο πολύ καταλαβαίνουν και ποια είναι τα φαβορί. Στις μέρες μας, οι παίκτες του στοιχήματος αναζητούν πολλές αγορές και τις καλύτερες αποδόσεις για το νικητή, αλλά και όχι μόνο!

Με τη Eurovision 2023 να πλησιάζει, μπορεί κανείς ποντάρει στον διάσημο διαγωνισμό. Προσφέρονται ήδη αποδόσεις για τον τελικό νικητή στις στοιχηματικές εταιρίες! Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση, όπως και το στοίχημα σε αυτή παρακάτω.

Στοίχημα Eurovision: Αποδόσεις & Φαβορί

Το μεγάλο φαβορί μέχρι στιγμής για να κερδίσει τη φετινή Γιουροβίζιον είναι η Σουηδία, που προσφέρεται σε απόδοση 1.70. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Φινλανδία, που εντοπίζεται στο 5.00. Ακολουθεί στις αποδόσεις η Ουκρανία, καθώς πληρώνει 10.00, και έπειτα η Νορβηγία, η οποία βρίσκεται  σε τιμή 15.00. Ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού από εκεί και πέρα πλασάρονται οι Ισραήλ, Ισπανία, Τσεχία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστρία. Η Ελλάδα για νίκη είναι στο 200.00. Αντίστοιχα, και η Κύπρος έχει απόδοση κατάκτησης στο 200.00.

Πότε και που θα γίνει η Eurovision 2023

Όσον αφορά τις ημερομηνίες της φετινής διοργάνωσης τραγουδιού, της 67ης έκδοσής του δηλαδή, αυτές είναι οι εξής: Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, ο δεύτερος ημιτελικός στις 11 Μαΐου, και ο τελικός θα γίνει στις 13 Μαΐου.

Η τοποθεσία θα είναι το Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα η “Liverpool Arena”. Αφού η Ουκρανία , νικήτρια του διαγωνισμού του 2022 με το τραγούδι “Stefania” των Kalush Orchestra, δεν μπορεί να φιλοξενήσει την εκδήλωση, λόγω της ρωσικής εισβολής στη χώρα.

Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν 37 χώρες φέτος. Στον τελικό βρίσκονται ήδη έξι από αυτές: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Θα συμπληρωθούν από άλλες δέκα που θα πάρουν την πρόκριση από τους δύο ημιτελικούς. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα πάρουν μέρος στον δεύτερο ημιτελικό.

Eurovision 2023 Ελλάδα

Και το 2023 η Ελλάδα δίνει το «παρών» στη διοργάνωση. Έχει ανακοινωθεί επίσημα και το όνομα της εκπροσώπου μας. Ο τραγουδιστής που θα βρεθεί στη σκηνή του Λίβερπουλ είναι ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos, όπως είναι πιο γνωστός. Το τραγούδι έχει τίτλο “What They Say”.

Μάλιστα, πρόκειται για τον μικρότερο σε ηλικία εκπρόσωπο που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, καθώς είναι 16 ετών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 4 ετών. Έπειτα, μαθήματα φωνητικής στα 8 και μαθήματα κιθάρας στα 10 του χρόνια. Στα 11 ξεκίνησε να γράφει δικά του τραγούδια. Τα τελευταία δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, ενώ παρακολουθεί μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Η επιλογή έγινε από ειδική επιτροπή της ΕΡΤ, που συναντήθηκε με όλους τους υποψήφιους. Για πρώτη φορά, στη διαδικασία λήφθηκε υπόψιν και απόφαση Επιτροπής Κοινού, που αποτελούνταν από 70 άτομα.

Eurovision 2023 Κύπρος

Την Κύπρο στη Eurovision 2023 θα εκπροσωπήσει ο Άντριου Λάμπρου ή αλλιώς Andrew Lambrou. Μάλιστα, επιλέχθηκε ήδη από τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ο λόγος ήταν για να έχει αρκετό χρόνο για την προετοιμασία του πριν την εμφάνιση στον διαγωνισμό. Ο 24χρονος Λάμπρου είναι Αυστραλός και έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή, ενώ ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική. Το τραγούδι της Κύπρου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και αναμένεται να γίνει γνωστό στα τέλη Φεβρουαρίου.

Eurovision Κανάλι

Ο περίφημος διαγωνισμός μεταδίδεται απευθείας στην Ελλάδα κάθε χρονιά από την ΕΡΤ. Αυτό ισχύει και φέτος! Και οι δύο ημιτελικοί, και φυσικά ο μεγάλος τελικός, θα προβληθούν από το κρατικό κανάλι για τους φίλους της διοργάνωσης. Ειδικά ο μεγάλος τελικός φημίζεται για τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που πιάνει.

*Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 22/03/2023.