Χρειάστηκαν να περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να δούμε μια γυναίκα να κερδίζει το main event ενός WPT. Την ιδιαίτερη αυτή τιμή είχε η Ema Zajmovic, η οποία θριάμβευσε στο $2.675 main event απέναντι σε 380 παίκτες κερδίζοντας το ποσό των $200.679!

Εκτός από το μεγάλο αυτό χρηματικό έπαθλο, η εν λόγω παίκτρια εξασφάλισε και μια θέση για το WPT Tournament of Champions, συνολικής αξίας $15.000.

Η Καναδή σταρ του πόκερ (πλέον), δηλώνει επαγγελματίας παίκτρια των cash games, ωστόσο πριν από λίγους μήνες είχε φτάσει και πάλι κοντά στο θρίαμβο, τερματίζοντας στην 5η θέση του WPT Montreal  για $76.108.

Η Ema Zajmovic σε δηλώσεις της μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία είπε: «Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενη που απέδειξα ότι κι οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν. Είχε πλάκα γιατί όλες οι γυναίκες που ήρθαν εδώ με υποστήριζαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Όταν ξεκίνησα να παίζω πόκερ υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών. Δεν υπήρχε τέτοια αλληλοϋποστήριξη, τώρα βλέπω με χαρά ότι άλλαξαν τα πράγματα».