στοιχημα εκλογεσ ελλαδα

Στοιχημα Εκλογεσ Ελλαδα: Το στοίχημα πλέον δεν περιορίζεται σε αθλητικά γεγονότα, αλλά προσφέρεται για πολλές άλλες κατηγορίες! Πλησιάζουν οι εκλογες 2023 στην Ελλάδα και έτσι αυξάνεται το ενδιαφέρον και για εκλογεσ στοιχημα.

Ίσως αναρωτιέστε ποιες είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες για να πραγματοποιηθούν οι ελληνικές εκλογές. Ή τι προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ως επιλογές για στοιχημα εκλογεσ ελλαδα όπως και σε άλλες χώρες.

Αν μιλάμε για ελληνικεσ εκλογεσ στοιχημα, θα βρείτε αγορές για τον τελικό νικητή, για το ποσοστό που θα πάρει κάθε κόμμα και άλλες πολλές επιλογές.

Στοίχημα Εκλογές Ελλάδα 2023

Οι εθνικές εκλογές του 2023 στην Ελλάδα, δηλαδή για κυβέρνηση, είναι οι επόμενες που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας. Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις προς το παρόν για το πότε οι πολίτες θα βρεθούν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Πάντως, στα ρεπορτάζ δίνονται ως πιο πιθανές ημερομηνίες η 14η Μαΐου και η 9η Ιουλίου. Κάποια άλλα σενάρια τις τοποθετούν μέσα στον Ιούνιο.


Ανοιχτές Αγορές για Εκλογές Στοίχημα

Αυτή τη στιγμή, αγορές σε τέσσερις χώρες για εκλογές προσφέρονται στη Stoiximan. Για τις ΗΠΑ θα βρείτε μακροχρόνια για τις Προεδρικές Εκλογές.

Για το Ηνωμένο Βασίλειο θα εντοπίσετε στοιχήματα σχετικά με τις Γενικές Εκλογές και την Εκλογή Ηγεσίας των Εργατικών.

Στην Τουρκία οι αγορές αφορούν τις Προεδρικές Εκλογές και στη Φινλανδία τις Βουλευτικές.

Η κατηγορία που είναι συγκεντρωμένες είναι η ενότητα Πολιτική, που βλέπετε με κλικ εδώ.


Εκλογές ΗΠΑ Στοίχημα

Στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ, για το 2024, επικρατέστερος για νίκη είναι τωρινός πρόεδρος ο Τζο Μπάιντεν στο 3.25. Δεύτερος έρχεται ο Ρον ΝτεΣάντις με 4.00, μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ στην ίδια απόδοση. Ενώ η Καμάλα Χάρις συμπληρώνει την πρώτη τετράδα με απόδοση 20.00.

Άλλες αγορές που υπάρχουν για στοίχημα είναι ποντάρισμα στην παράταξη που θα κερδίσει. Δηλαδή, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικανοί ή Ανεξάρτητοι. Αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός υποψήφιος τόσο των Δημοκρατικών όσο και των Ρεπουμπλικανών.

Εκλογές Ηνωμένο Βασίλειο Στοίχημα

Για τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο έχετε στη διάθεσή σας αρκετές αγορές. Όπως ποιος θα είναι ο Επόμενος Πρωθυπουργός μετά τις Γενικές Εκλογές. Ο Κιρ Στάρμερ σε απόδοση 1.30 είναι φαβορί, και επόμενος εντοπίζεται ο Ρίσι Σούνακ με 4.00. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μπόρις Τζόνσον με 18.00. Στην τέταρτη με απόδοση 35.00 βλέπουμε τον Πένι Μορντό και έπειτα τον Μπεν Γουάλας με τον Άντι Μπερναμ στο 50.00.

Άλλη επιλογή για ειδικά στοιχήματα είναι πότε θα γίνουν οι επόμενες γενικές εκλογές, 2023 ή από το 2024 και μετά. Αλλά και πότε ο Ρίσι Σούνακ θα αποχωρήσει από πρωθυπουργός. Το να γίνει αυτό στο 2023 βρίσκεται στο 4.00, το 2024 στο 1.90, ενώ για να συμβεί από το 2025 και πέρα η απόδοση είναι 2.75.

Προσφέρεται και κατηγορία για το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις περισσότερες έδρες. Προβάδισμα έχουν οι Εργατικοί με 1.20, επόμενοι είναι οι Συντηρητικοί στο 4.50, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες με 100.00, ενώ στη συνέχεια είναι οι Greens με 300.00, οι Reform UK με 500.00 και το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου με απόδοση 1000.00. Ενώ μπορείτε να ποντάρετε και στον επόμενο αρχηγό των Εργατικών.

Εκλογές Τουρκία στοίχημα

Όσο για τις Προεδρικές Εκλογές στην Τουρκία, προσφέρονται επιλογές για το ποιος θα είναι ο Νικητής. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εντοπίζεται στο 1.80 και ο τωρινός πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι πιο πίσω σε απόδοση 1.95.

Εκλογές Φινλανδία Στοίχημα

Φαβορί για Επόμενος Πρωθυπουργός μετά τις Γενικές Εκλογές στη Φινλανδία είναι ο Πέτερι Όρπο στο 1.45. Ακολουθεί η Σάνα Μάριν σε τιμή 2.35. Ρίκα Πούρα και Ανίκα Σάρικο έχουν απόδοση νίκης στο 5.00 και το 100.00 αντίστοιχα.

Όσο για τα κόμματα, για να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων το Kansallinen Kokoomus είναι σε απόδοση 1.40. Το κόμμα Perussuomalaiset βρίσκεται στο 3.00 και οι Σοσιαλδημοκράτες στο 3.50.

Εκλογές Ελλάδα Στοίχημα

Προς το παρόν, για την Ελλάδα δεν προσφέρονται αγορές. Οι πιο πρόσφατες ελληνικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 7 Ιουλίου του 2019. Η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα που πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Οι επόμενες θα γίνουν μέσα στο 2023, με την ημερομηνία να αναμένεται.


Συμβουλές για Στοίχημα Εκλογές

Προτού παίξετε στοίχημα σε εκλογές, θα πρέπει να προσέξετε ορισμένες παραμέτρους. Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως θα πρέπει να είστε καλά ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις πριν ποντάρετε σε αθλητικό στοίχημα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και γι’ αυτή την κατηγορία.

Θα πρέπει να διαθέτετε κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις, επιπλέον, όπως για το εκλογικό σύστημα. εκλογικού συστήματος. Φυσικά, μπορείτε να διαβάσετε και πολλές άλλες πτυχές και λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν, όσο περισσότερες τόσο καλύτερα.

Σημαντικό εργαλείο μπορεί να γίνουν στα χέρια ενός παίκτη και οι δημοσκοπήσεις. Όπως και γενικότερα η εξοικείωση με την πολιτική σκηνή και την κοινωνική κατάσταση στην περιοχή που ενδιαφέρει. Ώστε να αυξηθούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες να κερδίσετε.

*Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 11/03/2023.