Εκλογές Στοίχημα 2019: Τα φαβορί και οι αποδόσεις

Μετά από τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα μπαίνει ξανά σε κλίμα εκλογών. Η τετραετία ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2019, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι κάλπες θα στηθούν νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του έτους. Φυσικά, εκτός των άλλων, οι εκλογές απασχολούν τον κόσμο και… στοιχηματικά!

Εκλογές Στοίχημα 2019

Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν βγάλει ακόμη τις αγορές και τις αποδόσεις τους. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σύντομα! Το πολιτικό στοίχημα, είναι ένας τομέας που μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου τα τελυταία χρόνια. Εξάλλου, εκτός από τα αθλητικά γεγονότα, το κοινό συνηθίζει πλέον να ποντάρει και σε εντελώς διαφορετικές αγορές, που εντοπίζονται στις πλατφόρμες των εταιριών.

Οι αποδόσεις κινούνται σε υψηλά επίπεδα, ενώ το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις αγγίζει ούτως ή άλλως τους πολίτες. Επομένως, υπάρχει πολύς κόσμος που επιθυμεί να στοιχηματίσει στην πολιτική, τόσο σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, όσο και σε αυτά που σεχτίζονται με την Ελλάδα.

Έτσι, οι πάροχοι προετοιμάζουν τις αγορές τους για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν φέτος στη χώρα μας, και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμοι να τις δημοσιοποιήσουν.

Το κλίμα 

Γενικά, η κατάσταση είναι δύσκολη για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η συμφωνία των Πρεσπών έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στα κόμματα, όσο και στον κόσμο. Αποτέλεσμα της επικύρωσης ήταν η διακοπή της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., λόγω της αποχώρησης των δευτέρων.

Δεν είναι σίγουρο όμως, ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί θα φέρει και εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίζεται ότι η κυβέρνησή του θα ολοκληρώσει την τετραετία της, και μετά θα πάμε στις κάλπες. Σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για Οκτώβριο.

Να σημειωθεί, ότι τον Μάιο υπάρχουν ήδη δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Ο λόγος για τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές. Κάποιοι λοιπόν, πιστεύουν ότι θα μετατραπούν σε… τρεις, αφού υπάρχει η πιθανότητα να διενεργηθούν τότε και οι εθνικές εκλογές.

Οι δημοσκοπήσεις πάντως, δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία για τη νίκη. Στην τελευταία μάλιστα, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται 14,5 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα, στη Βουλή μπαίνουν μόνο το Κίνημα Αλλαγής, η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση. Όλα αυτά, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι εκλογές στη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν το τρέχον έτος και οι παίκτες του στοιχήματος… καιροφυλακτούν!

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ