Εκλογές Στοίχημα 2019: Τα φαβορί και οι αποδόσεις

ekloges 2019 stoixima apodoseis

Μετά από τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα μπαίνει ξανά σε κλίμα Εθνικών Εκλογών και οι αγορές για στην κατηγορία εκλογές στοίχημα έχουν ήδη ανοίξει! Η κυβέρνηση δε θα ολοκληρώσει την τετραετία, καθώς η “βαριά” ήττα στις Ευρωεκλογές την “υποχρέωσε” να στήσει κάλπες τον Ιούλιο και όχι μετά το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρωνόταν η θητεία της.

Εκλογές Στοίχημα 2019: Αποδόσεις και Φαβορί

Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν βγάλει ήδη τις πρώτες αγορές και τις αποδόσεις. Με την πάροδο του χρόνου, μάλιστα, αυτές αναμένεται να είναι ακόμη περισσότερες! Το πολιτικό στοίχημα, είναι ένας τομέας που μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Εξάλλου, εκτός από τα αθλητικά γεγονότα, το κοινό συνηθίζει πλέον να ποντάρει και σε εντελώς διαφορετικές αγορές, που εντοπίζονται στις πλατφόρμες των ιστοσελίδων.

Νέα Δημοκρατία το φαβορί

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να είναι το επόμενο κόμμα που θα κυβερνήσει τη χώρα. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τις Βουλευτικές Εκλογές, που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας, τη δίνουν σχεδόν… σίγουρα πρώτη, με το μοναδικό ερωτηματικό, όπως τουλάχιστον διαμορφώνεται προς το παρόν η κατάσταση, να είναι το ποσοστό που θα λάβει και, ως επακόλουθο, αν θα κατορθώσει να έχει την αυτοδυναμία και να κυβερνήση χωρίς να χρειαστεί τη “βοήθεια” κάποιας άλλης παράταξης.

Στοίχημα για τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές

Μία άλλη αγορά που παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα. Για παράδειγμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το Over/Under για τη Νέα Δημοκρατία είναι στο 38.0%. Το ίδιο νούμερο για το ΣΥΡΙΖΑ έχει οριστεί στο 27.0%. Το όριο για το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στο 7.5%, για το ΚΚΕ στο 5.2%, για τη Χρυσή Αυγή στο 3.9%, για το ΜέΡΑ25 στο 3.5% και για την Ελληνική Λύση στο 3.2%.

Επίσης, υπάρχει και επιλογή για το ποσοστό της αποχής, που φημολογείται ότι θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Το όριο για τη συγκεκριμένη αγορά, έχει τεθεί στο 40%. Over ή Under λοιπόν;

Νέα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές

Εννοείται, υπάρχουν νέα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές. Σε πόσους νομούς θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Το όριο έχει μπει στο Over/Under 2.5, αλλά και 3.5!  Ή, πόσοι θα είναι ακριβώς οι νικητήριοι νομοί του ΣΥΡΙΖΑ; Επιπλέον, έχουν εμφανιστεί και αγορές Head to Head. Για παράδειγμα, στη μάχη της Νέας Δημοκρατίας, με το συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ, ποιός θα είναι ο νικητής; Τέλος, στο 7.4% είναι το όριο για το ποσοστό Χρυσής Αυγής και Ελληνικής Λύσης συνδυαστικά!

Πότε θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές 2019

Γενικά, η κατάσταση είναι δύσκολη για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα στις Ευρωεκλογές και τη μεγάλη διαφορά με την οποία αυτή ήρθε. Ως αποτέλεσμα οδηγούμαστε εκ νέου στις κάλπες, μετά από Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές. Οι Βουλευτικές Εκλογές 2019, θα γίνουν στις 7 Ιουλίου όπως διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι αποδόσεις κινούνται σε υψηλά επίπεδα, ενώ το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις αγγίζει ούτως ή άλλως τους πολίτες. Επομένως, υπάρχει πολύς κόσμος που επιθυμεί να στοιχηματίσει στην πολιτική, τόσο σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, όσο και σε αυτά που σχετίζονται με την Ελλάδα.

Έτσι, οι πάροχοι προετοιμάζουν τις αγορές τους για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν φέτος στη χώρα μας, καιέχουν ήδη δημοσιοποιήσει κάποιες από αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι ήδη ποικίλες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στοιχηματικών επιθυμιών. Και όσο πλησιάζει ο καιρός, οι διαθέσιμες αγορές στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αναμένεται να αυξάνονται.

Βουλευτικές Εκλογές 2019 Υποψήφιοι

Φυσικά, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στις Βουλευτικές Εκλογές 2019. Ήδη τα κόμματα έχουν προχωρήσει σε κάποιες επίσημες ανακοινώσεις και όλο και περισσότερα ονόματα θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες.

*Οι αποδόσεις που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 06/07/2019, 09:30, και ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί