Εκλογές Στοίχημα 2019: Τα φαβορί και οι αποδόσεις

Μετά από τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα μπαίνει ξανά σε κλίμα εκλογών. Η τετραετία ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2019, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι κάλπες θα στηθούν νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του έτους. Φυσικά, εκτός των άλλων, οι εκλογές απασχολούν τον κόσμο και… στοιχηματικά!

Εκλογές Στοίχημα 2019

Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν βγάλει ακόμη τις αγορές και τις αποδόσεις τους. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σύντομα! Το πολιτικό στοίχημα, είναι ένας τομέας που μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου τα τελυταία χρόνια. Εξάλλου, εκτός από τα αθλητικά γεγονότα, το κοινό συνηθίζει πλέον να ποντάρει και σε εντελώς διαφορετικές αγορές, που εντοπίζονται στις πλατφόρμες των εταιριών.

Οι αποδόσεις κινούνται σε υψηλά επίπεδα, ενώ το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις αγγίζει ούτως ή άλλως τους πολίτες. Επομένως, υπάρχει πολύς κόσμος που επιθυμεί να στοιχηματίσει στην πολιτική, τόσο σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, όσο και σε αυτά που σεχτίζονται με την Ελλάδα.

Έτσι, οι πάροχοι προετοιμάζουν τις αγορές τους για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν φέτος στη χώρα μας, και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμοι να τις δημοσιοποιήσουν.

Το κλίμα 

Γενικά, η κατάσταση είναι δύσκολη για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η συμφωνία των Πρεσπών έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δεν προτίθενται να την επικυρώσουν. Αποτελεί ερωτηματικό λοιπόν, αν η συμφωνία περάσει τελικά από τη Βουλή. Άλλωστε, ακούγεται έντονα ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται να κηρύξει εκλογές μέσα στον Μάρτιο, μόλις θα έχει επικυρωθεί, ή όχι, η συμφωνία των Πρεσπών.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι σίγουρο. Ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίζεται ότι η κυβέρνησή του θα ολοκληρώσει την τετραετία της, και μετά θα πάμε στις κάλπες. Σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για Οκτώβριο.

Να σημειωθεί, ότι τον Μάιο υπάρχουν ήδη δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Ο λόγος για τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές. Κάποιοι λοιπόν, πιστεύουν ότι θα μετατραπούν σε… τρεις, αφού υπάρχει η πιθανότητα να διενεργηθούν τότε και οι εθνικές εκλογές.

Οι δημοσκοπήσεις πάντως, δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία για τη νίκη. Στην τελευταία μάλιστα, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται 10,5 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα, στη Βουλή μπαίνουν μόνο η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ. Όλα αυτά, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι εκλογές στη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν το τρέχον έτος και οι παίκτες του στοιχήματος… καιροφυλακτούν!

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ