real-mpagern

Ένα γκολ από το 17ο λεπτό χρειαζόμασταν χθες στο Τορίνο για να γίνει το απόλυτο της στήλης. Χάθηκε στο 2-0 το 1 & Over 2.5 της Γιουβέντους, αλλά πλήρωσαν εύκολα τα πολλά γκολ σε Αρούκα & Γκντανσκ για να γράψει +30 μονάδες το ταμείο.

Στις 20:45 το ραντεβού μας με Χρήστο Ραγκάτση στο Youtube του Betarades.gr.

Ρεάλ – Μπάγερν

Χιλιοπαιγμαίνο το ζευγάρι Μαδριλένων-Βαυαρών στο Champions League, 28 φορές έχουν βρεθεί στη διοργάνωση, ρεκόρ τα 24 μεταξύ τους νοκ άουτ παιχνίδια! Πρόπερσι η Ρεάλ πανηγύρισε στον ημιτελικό, με απίθανη ανατροπή στην ρεβάνς του Μπερναμπέου με πρωταγωνιστή τον Χοσέλου!

Συνηθίζουν να προσφέρουν θέαμα όταν κονταροχτυπιούνται, τα 6 τελευταία πήγαν τουλάχιστον στο Goal/Goal & Over 2.5 και φαντάζει απίθανο να συμβεί κάτι διαφορετικό απόψε. Η Μπάγερν είναι η καλύτερη επίθεση της Ευρώπης, το Σάββατο έφτασε τα 100 γκολ στη φετινή Bundesliga, ένα λιγότερο από το ρεκόρ στην ιστορία της λίγκας!

Ο Κέιν προφυλάχθηκε κι επιστρέφει, ο Ολίσε έπαιξε λίγο στο Φράιμπουργκ και μαζί με ζωηρό Ντίας μπορούν να βάλουν τεράστια προβλήματα σε μία μαδριλένικη άμυνα που δεν έχει συνέχεια & συνέπεια. Στην άλλη πλευρά, με την τρομερά επιθετική φιλοσοφία που έχει το πλάνο του Κομπανί είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα ξεφύγουν στο transition οι Βινίσιους, Μπαπέ. Προβλέπουμε επίθεση δίχως φρένο από τους Βαυαρούς στη Μαδρίτη, επιλογή στο Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 2.12.

Σπόρτινγκ – Άρσεναλ

Με τεσσάρα πήγε στη διακοπή η Σπόρτινγκ, με τον ίδιο τρόπο επέστρεψε στην δράση την Παρασκευή φτάνοντας τα 72 γκολ στη Liga Portugal, 14 περισσότερα από τη δεύτερη καλύτερη επίδοση. Ζωντάνεψε στην κούρσα τίτλου με την ακόλουθη γκέλα της Πόρτο και το “Αλβαλάδε” αναμένεται θορυβώδες για τον πρώτο προημιτελικό του συλλόγου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά το 1983!

Φρέσκος επιστρέφει ο “μπόμπερ” Σουάρες που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα, έχει ρυθμό η δημιουργία των “λιονταριών” και στα 5 φετινά εντός έδρας του Champions League πέτυχαν ισάριθμες νίκες με 16 γκολ ενεργητικό. Αρνητικό για την ισχύ της μεσαία γραμμής η τιμωρία του αρχηγού Χιούλμαντ.

Η Άρσεναλ δεν τρομάζει κανέναν πλέον, μετά το χαμένο τελικό Λιγκ Καπ, το Σάββατο έμεινε κι εκτός FA Cup με την ήττα στο Σαουθάμπτον (2-1). Έχει μειωθεί δραστικά η ανασταλτική της συνέπεια και ταλαιπωρείται από απουσίες, ενώ αρκετοί εκ των διαθέσιμων δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θα ζοριστούν οι “gunners” στη Λισαβόνα, αλλά μοιάζει δύσκολο να μην βρουν σκορ, αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.86.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Σπόρτινγκ – Άρσεναλ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.86)

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου  ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.12)