stoiximan

Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Η αναμέτρηση παίζει με πληθώρα στοιχημάτων στη Stoiximan.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από την άνετη πρόκριση επί της Λαμίας στο κύπελλο. Βέβαια, η εμφάνιση του «Δικεφάλου» στη ρεβάνς (1-1) προβλημάτισε τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να δει σαφώς καλύτερη εικόνα στο ντέρμπι, αλλιώς η ομάδα του θα έχει θέματα. Μόνο τη νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι απόψε, για να προσπεράσουν εκ νέου τον Άρη στην κατάταξη. Στο πρωτάθλημα, έρχονται από την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Άρης τώρα, θα αγωνιστεί σήμερα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Οι «κιτρινόμαυροι» κρατούσαν στα χέρια τους την πρόκριση, αλλά στο τέλος το τραγικό λάθος του Κουέστα έδωσε την ευκαιρία στον Μπουχαλάκη να σκοράρει. Το τελικό 1-1 οδήγησε τον Άρη εκτός διοργάνωσης. Δεύτερος στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, θα προσπαθήσει να συνέλθει από το σοκ και να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον συμπολίτη.

Προβάδισμα για τη νίκη στο ντέρμπι έχει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το stoiximan.gr. Εκεί, ο άσος εντοπίζεται στο 1.78, το “Χ” στο 3.65 και το διπλό στο 4.75.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα