stoiximan

Η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη, η Λαμία επέστρεψε στις… αποτυχίες. Η ομάδα του Γρηγορίου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το τρίποντο επί των «κιτρινόμαυρων». Ωστόσο, στη συνέχεια δεν κατάφερε να λυγίσει τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Έχασε εύκολα με 2-0, έχοντας και πάρα πολλές απουσίες. Έτσι, παραμένει πολύ χαμηλά στην κατάταξη, και συγκεκριμένα στην τελευταία θέση. Σήμερα, έχει ξανά πολύ δύσκολο έργο, αλλά θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε απέναντι στον Παναιτωλικό. Το θέμα όμως, είναι ότι κέρδισε και κράτησε μετά από πολύ καιρό ανέπαφη την εστία της. Η «Ένωση» με γκολ του Γαλανόπουλου νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, και θα ήθελε να χτίσει σερί σιγά – σιγά. Έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή. Στον πρώτο γύρο, η ΑΕΚ είχε κερδίσει άνετα με 3-0 τη Λαμία και είναι το μεγάλο φαβορί και στη σημερινή αναμέτρηση.

Με βάση τις αποδόσεις στη Stoiximan, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται στο 8.45, το “Χ” στο 4.65 και το διπλό στο 1.49.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα