stoiximan

Η Μπορντό κοντράρεται με τη Λοριάν για τη 19η αγωνιστική της Λιγκ 1 και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της έχει φέτος η Μπορντό. Η ομάδα του Γκασέ μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα έξι ματς της στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε εκτός έδρας με τη Μετς, σε αγώνα που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Βρίσκεται σταθερά στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης τελευταία, πλέον στη 12η θέση, με 23 βαθμούς συγκομιδή. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Αρφά και Πουντζέ.

Η νεοφώτιστη Λοριάν διανύει μία πολύ άσχημη σεζόν αγωνιστικά. Είναι προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με 12 βαθμούς, όσους και η τελευταία Νιμ, αλλά την περνάει λόγω διαφοράς τερμάτων. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 36 γκολ. “Τρέχει” σερί χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τρεις ήττες και μία ισοπαλία, την τελευταία με τη Νις (2-2). Μάλιστα, κέρδισε μόλις μία φορά στα τελευταία 11 ματς της, την ουραγό Νιμ (3-0)

Με βάση τις αποδόσεις στη Stoiximan, η Μπορντό έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται στο 2.10, το “Χ” στο 3.35 και το διπλό στο 3.65.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα