stoiximan

Αυλαία στη 2η αγωνιστική της Bundesliga σήμερα με το Χέρτα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η στοιχημαν προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Η Χέρτα Βερολίνου ήταν εντυπωσιακή στη πρεμιέρα της Bundesliga και διέσυρε εκτός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης. Το αποτέλεσμα έγραψε 1-4 με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες της να βρίσκουν δίχτυα και από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Ο κόουτς Μπρούνο Λαμπαντία είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με τη νίκη αυτή άλλαξε και το κλίμα στα αποδυτήρια, που δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από τη Μπραουνσβάιγκ στο πρώτο γύρο του κυπέλλου Γερμανίας. Η Χέρτα έκανε σημαντικές μεταγραφές και ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Η ομάδα του Άντι Χούτερ δεν τα κατάφερε στη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και “κόλλησε” εντός έδρας  με σκορ 1-1 απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εμφάνισε χτυπητές αδυναμίες στο σκοράρισμα και στη δημιουργία των φάσεων, κάτι που έχει εντοπίσει και ο προπονητής της. Φάνηκε, άλλωστε ξεκάθαρα και στο παιχνίδι κυπέλλου Γερμανίας, καθώς κέρδισε με δυσκολία το Μόναχο 1860. Ιδιαίτερα σημαντική για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποδεικνύεται η απουσία του αμυντικού Εντικά.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα