stoiximan

Ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και η στοιχημαν προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

O Βόλος ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μια νίκη με σκορ 0-2 εκτός, που προκάλεσε αίσθηση στην έδρα του Ατρόμητου. Η συνέχεια, όμως, ήρθε να προσγειώσει την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, που ηττήθηκε στο Πανθεσσαλικό με 0-1 από τον Άρη. Προτεραιότητα για τον Ισπανό τεχνικό των Θεσσαλών είναι η ομάδα του να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ομογένεια. Δεν ήταν άλλωστε, λίγοι, οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι άνθρωποι του Βόλου ποντάρουν πολλά στη παρουσία του Νίκο Μαρτίνες, που έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Αντίθετα, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα ο νεοαποκτηθείς Σωτήρης Νίνης.

Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις μπορεί να τα πάει εξαιρετικά και να είναι κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με το ελληνικό πρωτάθλημα. Στη 2η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ είχε κιόλας τη πρώτη του απώλεια και μάλιστα εντός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο με 1-1. Στην πρεμιέρα, πιο πίσω, νίκησε μεν με 1-0 τη Λάρισα στην Τούμπα, αλλά όχι όσο άνετα θα ήθελε. Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα για τον νεαρό επιθετικό Τζιόλη, που με τρία γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Φερέιρα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και ο Δημήτρης Γιαννούλης, που έχει μοιράσει μέχρι στιγμής τρεις ασίστ.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα