stoiximan

Μεγάλος ματς για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα και η στοιχημαν προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν 2020-2021. Αρχικά, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, επικράτησε με 3-1 της Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς με πρωταγωνιστή τον Τζόλη, πέτυχαν τρία γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος και πήραν μεγάλο προβάδισμα. Έτσι, κατέκτησαν και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ μπήκε επίσης με το δεξί με νίκη απέναντι στη Λάρισα στην Τούμπα, με 1-0. Πάλι ο Τζόλης είναι αυτός που σκόραρε, με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες. Ο Κρέσπο αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας απόψε.

Η Μπενφίκα από την άλλη, θέλει να μπει δυναμικά στη νέα χρονιά. Οι «αετοί» άλλαξαν πάρα πολλά σε σχέση με πέρσι και φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Πορτογαλίας. Και φυσικά, να έχουν μια καλή πορεία στο Champions League. Ο Ζεσούς επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας με στόχο να τη βελτιώσει και να κατακτήσει τίτλους, μετά την περσινή αποχή. Οι φιλοξενούμεοι ξόδεψαν πάρα πολλά χρήματα σε μεταγραφές, φέρνοντας παίκτες όπως ο Έβερτον, ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Είναι το φαβορί απόψε, αλλά ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο στην Τούμπα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα