stoiximan

Στις 20:00, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των play out και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος στην προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0 επί της ΑΕΛ στο Περιστέρι. Ξεκάθαρα ανώτεροι οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό από αυτογκόλ του Μπέρτου και “κλείδωσαν” το τρίποντο με το Μανούσο στο 52′ και τον Ανδρούτσο στο 73′. Απώλεσαν πολλές ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ! Αδιάφορος βαθμολογικά ο Ατρόμητος από την εκκίνηση του μίνι τουρνουά, βλέπει τους αγώνες ως αγώνες προετοιμασίας.

Ο Παναιτωλικός αντιθέτως παίζει… με το μαχαίρι στα δόντια! Οι Αγρινιώτες προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι σε Ξάνθη (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός). Στο τελευταίο παιχνίδι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ντάουντα στο 32ο τον Αστέρα, όμως παρά την κατοχή και τις περισσότερες τελικές δεν πήραν τη νίκη. Η ομάδα του Χάβου είναι στους 22 βαθμούς, ισόβαθμη με την Ξάνθη και στο +1 από τον Πανιώνιο, σε μία τρομερά ενδιαφέρουσα μάχη ως το τέλος!

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις