stoiximan

Στις 21:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Στον απόηχο του πικρού αποκλεισμού από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ ήταν πειστικός στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πήρε μία πολύ άνετη νίκη επί τη Άρη με 0-2. Κυρίαρχος από το ξεκίνημα του αγώνα ο Δικέφαλος του Βορρά, έχασε πέναλτι με τον Σβιντέρσκι στο 3ο και πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ώσπου στο 36′ ο Βαρέλα έκανε το 0-1 με καρφωτή κεφαλιά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Στοχ. Ο Σβιντέρσκι εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες του με το πλασέ για το 0-2 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η ομάδα του Φερέιρα έριξε στροφές στην επανάληψη, αλλά και πάλι ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα και θα μπορούσε να έχει γράψει μία ιστορική νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΚ μετά την επική πρόκριση επί του Άρη, ήταν αποδεκατισμένη και κουρασμένη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και μοιραία ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2. Δέχθηκε δύο τέρματα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και το μόνου που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αραούχο στο 66′. Οι απουσίες των Σιμοές και Μάνταλου στο κέντρο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς και η ομάδα του Καρέρα δεν μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Κομβικό παιχνίδι για τη 2η θέση των playoffs που θα δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις