stoiximan

Στις 23:00, η Σεβίλλη υποδέχεται στο Σάντσεθ Πιθχουάν τη Βαγιαδολίδ για την 32η αγωνιστική και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Σεβίλλη, η οποία όμως διατηρείται στην 4η θέση και στο +4 από τους διώκτες της στη μάχη για μία θέση στο Champions League. Τη Δευτέρα, στο Θεράμικα, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στη Βιγαρεάλ. Βρέθηκε δις πίσω στο σκορ, κατάφερε ισάριθμες φορές να φέρει το ματς στα ίσια. Σκόρερ της ομάδας του Λοπετέγκι οι Εσκουδέρο (39′) και Μουνίρ (63′). Αν μία ομάδα άξιζε το τρίποντο αυτοί ήταν οι Ανδαλουσιάνοι, οι οποίοι είχαν διπλάσιες τελικές.

Η Βαγιαδολίδ αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια, όμως έχει μία ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη (+8). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την Τρίτη, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Χετάφε. Η ομάδα του Σέρχιο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 41ο λεπτό, όμως πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο βρήκε την ισοφάριση με πέναλτι του Ουνάλ. 4-4-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις