stoiximan

Στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής στη 2. Bundesliga, η Ντιναμό Δρέσδης φιλοξενεί τη Στουτγκάρδη (14:30) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ντιναμό Δρέσδης, μετά και από εκείνη επί της Ρέγκενσμπουργκ (1-2 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μάρκους Καουζίνσκι φιλοξένησε την Άουε, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο έκτο μολίς λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα του Σμιντ (44′, 59′). Σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Στουτγκάρδη, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πελεγκρίνο Ματαράτσο φιλοξένησε το Αμβούργο, του οποίου και επικράτησε με 3-2. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (16′, 45’+2), για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Έντο (47′), Γκονζάλεζ (πεν. 60′) και Κάστρο (90’+2). Σημειώθηκε Goal/Goal, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις