Stoiximan

Η καραντίνα στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, μας έχει “κλείσει” για τα καλά στα σπίτια μας. Μια ευχάριστη απασχόληση αυτή την περίοδο είναι και η τηλεόραση. Γι αυτό το λόγο, ο Stoiximan έχει βγάλει αγορές για το ποσοστό της τηλεθέασης τριών εκπομπών (Master Chef, Shopping Star, Ο τροχός της τύχης) για το τριήμερο αυτό (27-29/04).

Η επιστροφή τριών παικτών και πάλι στο παιχνίδι του Master Chef, ήταν κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής θα διαρκέσει περισσότερο, κάτι που ικανοποιεί το κοινό του. Το ποσοστό της τηλεθέασης που δίνει ο Stoiximan για τα τρία επεισόδια της εβδομάδας είναι σε ποσοστό Over/Under 36.49%.

Το Shopping Star είναι μια εκπομπή που ελκύει περισσότερο το γυναικείο φύλο, και η οποία συνεχίζει ακάθεκτη από το 2016. Η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια της εκπομπής δίνει στυλιστικές συμβουλές και το ποσοστό της τηλεθέασης που δίνει ο Stoiximan μέχρι και το επεισόδιο της Τρίτης (28/04) είναι σε Over/Under 19.99%.

Τέλος, μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και βρίσκεται μια 20ετία στους δέκτες μας, είναι “Ο τροχός της τύχης”. Από το 2015 παρουσιάστης του είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος έχει βάλει μια πινελιά χιούμορ στο τηλεπαιχνίδι. Θα καταφέρει να περάσει άραγε το 22.49% της τηλεθέασης, σήμερα (28/04) ή μήπως όχι; Ενώ είναι στο 22.99% για το επεισόδιο της Τετάρτης (29/04).

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις